Book + Fandom Haul Januari 2018

De maand januari was weer vol boeken en fandom merchandise. Graag laat ik aan jou zien wat ik allemaal heb gescoord de afgelopen maand! Het is een flinke buit, dus genoeg te bespreken in deze haul.

 

Ik had begin van de maand een dagje Amsterdam, waarin ik goedkoop boeken heb gescoord. Zo zag ik op de tweedehands afdeling van de Scheltema De Eliminatie liggen, het nieuwe boek van Daniëlle Bakhuis! Ik was heel benieuwd naar dit boek, dus deze had ik eerst gekocht. Ik heb het boek al gelezen en hier kan je mijn recensie lezen. Bij de American Book Center was er ook uitverkoop bij de comics, dus ik kocht twee boeken van Adventure Time. Deze serie is echt ontzettend leuk en ik heb er al veel boeken van, dus deze twee kunnen bij mijn collectie! Voor Fantasywereld kan ik ook de graphic novel Zeven draken gaan lezen. Ik ben benieuwd, want het ziet er uit als een mooi fantasyverhaal.

The Darkest Minds is een hele spannende dystopia waarin kinderen gruwelijke en sterke krachten hebben gekregen. Mijn recensie van het eerste deel kan je hier lezen en in januari heb ik het tweede en derde deel mogen ontvangen als recensie-exemplaren van de uitgeverij. En wat zien ze er tof uit! Het tweede deel heb ik al gelezen en binnenkort begin ik aan het derde deel.

Het tweede deel van de Duistere Machten, Schaduwheer, is het nieuwe boek van Cassandra Clare. Zij weet echt genoeg te vertellen over de Schaduwjagerswereld! Dit boek mocht ik ontvangen van de uitgeverij. Ik ben er nu in bezig en het is een behoorlijke pil, maar het is zeker fijn om weer terug te keren naar de Schaduwjagers.

Deze maand kreeg ik een tof pakketje binnen van de webshop Nessie’s Trendshop, waar je hier een heel artikel kan vinden met alle artikelen die ik binnen heb gekregen. Een erg leuke en goedkope webshop is Nessie’s Trendshop zeker, dus lees vooral het blogje als je meer producten van de webshop wil zien.

Mijn vriendin en ik vierden in januari ons jubileum, dus ik kreeg van haar twee hele toffe shirts als cadeau. Zo kreeg ik een shirt van Adventure Time en van Star Wars! Allebei zijn het hele coole shirts en ik ben er ontzettend blij mee.

Voor Fantasywereld mag ik Star Wars The Last Jedi het complete werk recenseren. Dit is een boek over de nieuwe Star Wars-film vol details over personages, plekken, wapens en meer. Mijn recensie over dit mooie boek kan je gaan lezen op Fantasywereld. Daarnaast won ik bij Dirtees een poster van The Last Jedi (helaas niet op foto), dus die hoop ik binnenkort in mijn kamer bij mijn ouders op te gaan hangen.

Een ander tof pakketje is van uitgeverij Moon, die Hazelwoud naar mij opstuurde met een prachtige envelop met zegel, twee brieven over het boek en een gouden veer als boekenlegger. Hoe gaaf ziet dat er uit! Ik vind deze uitgave echt schitterend en ik ben ontzettend benieuwd naar het verhaal. Snel lezen dan maar!

Deze maand kreeg ik ook nog een webshop-pakket van Funkopops.nl. Je kan misschien wel raden wat erin zit… De inhoud blijft nog even een verrassing, dat ga je binnenkort zien in een blogje!

Bij de Primark zag ik wat Pokémonsokken, dus zonder erover na te denken kocht ik deze. Wat zien ze er toch leuk uit! Daarnaast kocht ik via Facebook een Pokémon-rugtas voor maar 7 euro. Zo, de Pokémonnerd in mij is weer helemaal tevreden! 

Ik was ook aanwezig op Dynamiccon, waar ik wat merchandise heb gekocht, die je hier kan zien in mijn Dynamiccon Haul. Tot slot heb ik wat boeken gekocht op het boekenfestijn in Rotterdam, die je hier kan zien. Ik ben in ieder geval heel blij met de aankopen die ik daar heb gedaan. De YA was vrij groot en met wat nieuwe titels, alleen viel de manga wat tegen.

 

Dit is mijn Haul voor de maand januari! Heb jij nog wat leuke boeken gekocht en/of gekregen, of heb je wat leuke merchandise gekocht?

2 reacties

  1. Coole sokken. Ik heb zo’n 8 fysieke boeken gescoord in Januari. 😀

    1. Ook netjes! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.