Book +Fandom Haul Januari 2019

In januari ging ik weer lekker los met nieuwe boeken. Pfoeh, uiteindelijk kan ik wel een huis bouwen die gemaakt is van boeken! Ik heb dus weer wat pareltjes binnen gekregen, dus deze laat ik graag aan je zien.

 

Ten eerste kan ik een nieuwe graphic novel recenseren voor Fantasywereld, namelijk een verhaal van Donjon Monsters. Dit is een soort reeks aan losstaande verhalen en de voorkant ziet er in ieder geval tof uit. Een verhaal onder zee lijkt me wel leuk om te lezen!

Emmy had een winactie staan voor Dungeons and Dices en ik won bij haar een pakje D&D-dobbelstenen! Ik heb al donkerblauwe die licht geven in het donker, maar ik wilde ook graag wat lichtere dobbelstenen. Nou, die heb ik nu dus!

Deze maand kwam De kleuren van magie van V.E. Schwab uit. Ik ben zo benieuwd naar dit verhaal! Ik hoor al jaren zulke goede verhalen hierover, maar nu is hij dan eindelijk vertaald. Tijd om hem te gaan lezen dus!

Deze maand kwam ook Vervloekingen uit, het tweede deel van De Graces. Dit boek is zelfs een jaar uitgesteld, maar nu kan je eindelijk lezen hoe het met River en de Graces verder gaat! Mijn recensie komt binnenkort online, dus dan kan je lezen wat ik van deze ontknoping vond!

Tijdens de YA Boekverslinders Leesclub in Zoetermeer was er een bak vol boeken die maar 1 euro waren, waaronder veel YA. Uiteraard ging ik even rondneuzen en ik vond Robijn, het tweede deel van De Boeken van het Begin! Ik had het eerste deel jaren geleden gelezen en ik vond hem heel tof, en een hele tijd terug kocht ik het derde deel voor een lage prijs. Het tweede deel moest ik dus nog halen, dus nu heb ik de trilogie compleet!

Ik had nog wat boekenbonnen liggen, dus ik besloot nog twee boeken in huis te halen. Ten eerste wilde ik het tweede deel van Iskari lezen. Het eerste deel was zo tof, de covers zijn zo mooi en Kristen Ciccarelli komt naar Yalfest dit jaar! Genoeg redenen dus om dit boek te halen. Caraval heeft nieuwe covers en het eerste deel was maar 12,50, dus deze moest ik ook in huis halen. Ik hoop snel beide boeken te gaan lezen!

Dit is mijn haul van de maand januari. Nou ja, niet de volledige haul, want je kan mijn Book Haul van het boekenfestijn in Rotterdam hier lezen. Een prima boekenbuit dus!

En, heb jij nog wat leuks gekocht/gekregen de afgelopen maand?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.