Book + Fandom Haul Januari 2020

In januari werd ik goed verwend, want ik had zo veel leuke dingen binnen gekregen! Zo kreeg ik nog wat leuke cadeautjes, kwamen er wat toffe boeken binnen en kocht ik ook nog wat spulletjes.

De vriend van mijn zusje nam mij een dagje mee naar Amsterdam, waar ik cadeautjes kreeg. Zo gingen we eerst naar A Space Oddity en haalde ik dit beeldje van Alice uit Sword Art Online. Hij was vrij goedkoop (rond de 20 euro) en hoogstwaarschijnlijk bootleg, maar ik vind hem wel erg leuk en hij kan staan bij mijn Asuna-beeldje. Daarnaast kocht ik wat Funko Pops bij de Action voor 4 euro elk, die laat je dan niet liggen! Ik ben vooral weg van Chewbacca, die kan bij mijn Star Wars-collectie!

Maar dat was niet alles! Ook gingen we langs de American Book Center, waar we Turf Wars zagen liggen die was afgeprijsd. Deze mocht ik ook hebben, hoe gaaf! Dit was de enige hardcovereditie van Avatar die ik nog moest hebben, dus ik ben helemaal up-to-date met mijn verzameling. Ik had hem op dezelfde dag meteen gelezen, hij was echt erg gaaf! Ik ben heel benieuwd naar het tweede verhaal over Korra.

De dvd-box van The Legend of Korra was afgeprijsd bij Bol, dus ik deed heel impulsief deze aankoop. Ik kijk met een vriendin naar de serie en online is hij lastig te vinden, nu kunnen we het gewoon op dvd bekijken! Ik heb de hele collectie van The Last Airbender, dus dan moet ik natuurlijk ook die van Korra hebben.

Mijn fangirl en ik vierden in januari ons driejarig jubileum. Ik kreeg van haar The Rise of Kyoshi (ja, alweer iets over Avatar!), een YA-verhaal over twee Avatars voor Aang. Ik wist eerst niet heel veel over Kyoshi, maar in dit verhaal begin je steeds meer te begrijpen waarom ze is zoals ze is. Mijn recensie komt er nog aan!

Daarnaast kreeg ik stickers van Pokémon van o.mj_studio , wat zien die er toch leuk uit! Eevee is mijn favoriete Pokémon, dus daar had ze een setje van besteld. Daarnaast kreeg ik wat stickers van Detective Pikachu en zijn er nog wat starters in het pakker, zo leuk!

Onthul me kocht ik een paar maanden geleden, nu is hij eindelijk binnen! Weer een novelle vanuit het perspectief van Kenji. Echt een prachtige cover, hoewel ik het verhaal goede en minder goede punten vond hebben. Lees hier mijn recensie!

De kleuren van licht is het laatste deel van de Schemering-trilogie van V.E. Schwab, ik ben zo benieuwd hoe dit verhaal eindigt! De boeken worden ook echt dikker en dikker, maar ik ga dit boek niet alleen lezen. @thequeenofgeek organiseert een readalong op Instagram, dus ik ga weer samen met andere lezers dit boek verslinden!

De grimmige avonturen van Sabrina is een prequel op de serie van Sabrina op Netflix, lekker griezelen! Ik vond het boek zeker leuk, hoewel ik wat moest inkomen in het verhaal. Mijn recensie verschijnt zeer binnenkort!

Ik kreeg voor Fantasywereld het tweede deel van De school van de magische dieren. Ook weer een erg leuk verhaal vol vriendschap en toffe dieren! Mijn recensie zal dus bij Fantasywereld verschijnen.

Voor Sweetmelissasgiftsetc mag ik een REP worden, dus daar heb ik een pakketje van gekregen. Zij maakt vooral verschillende brieven uit fandoms, maar ook wat sieraden. Binnenkort laat ik een unboxing zien met alle producten die erin voorkomen!

Mijn zusje en haar vriend waren afgelopen maand in Wenen, een stad die ze mijn fangirl en mij zeker konden aanraden. Ze hadden kaarten meegenomen van de stad. Als we dan eenmaal met deze kaarten spelen, worden we vast enthousiast om naar deze stad toe te gaan.

Een vriendin was een paar maanden op exchange in China, waar ze wat cadeautjes voor me had gehaald. Zo haalde ze deze Eevee die je aan je iPhone-oplader kan koppelen, maar ook een sleutelhanger met hele schattige figuurtjes.

Bij de Primark waren er wat Funko Pops afgeprijsd, dus daar fixte mijn fangirl Daenerys Targaryen, John Snow en Yara Greyjoy voor mij. Deze kan ik toevoegen aan mijn GoT-collectie!

Dit zijn de spulletjes die ik de afgelopen maand heb gekregen en gekocht. Wat vind jij de leukste aanwinst, en wat is jouw favoriete aanwinst van januari? Laat het me weten!

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Funko POP’s van Ni No Kuni bij de Action!?!?! *pakt meteen haar spullen en weg is ze*

  2. Wow, wat een toffe haul! Die funko’s bij de Primark ga ik ook binnenkort even checken. En super leuk dat je collectie van Korra zo groot is inmiddels. 🙂

    1. Mijn collectie van Korra kan niet groot genoeg zijn! Nu al sparen voor de Korra Funko Pops…

  3. Wat een aanwinsten! Ik heb zelf vorige week nog een mini mystery funko uit de Goblet of Fire-collectie gekocht bij Primark. Bleek uiteindelijk Harry te zijn. Het is goed dat ik niet vlakbij de Primark woon want anders had ik er wsl nog wel één (of meer) gaan kopen. Al zit er bij deze serie niet echt één tussen die ik persé wil hebben. Bij de eerste serie wel toen heb ik er echt meerdere gekocht omdat ik Dobby wilde hebben.

    1. Haha, lekker bezig! Ja, ik moet mezelf ook in bedwang houden, want de Primark is bij mij hooguit een half uurtje vandaan…

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.