Book + Fandom Haul Januari 2021

Het nieuwe jaar is begonnen en we gaan meteen van start met wat mooie aanwinsten van de afgelopen maand. Zeker nu de boekhandel het hard nodig heeft is het goed als je lokaal bestelt, dus daar heb ik onder andere ook gebruik van gemaakt!

Het onzichtbare leven van Addie LaRue ontving ik afgelopen maand, wat een prachtplaatje! De eerste druk is een limited edition, met een mooie cover, maar als je deze justjacket eraf haalt krijg je er nog eentje bij! De binnenkant heeft ook een prachtige illustratie, dus dit is een ware aanwinst. Binnenkort komt ook mijn recensie online!

Mijn vriendin gaf voor ons jubileum printjes van Roytheart, prachtige illustraties van de Avatar-personages! Zijn artwork is echt geweldig, dus volg hem zeker op Instagram. Ik kreeg zelfs nog wat extra’s erbij, hoe tof! Ik ga zeker meer merchandise van hem halen, want ik kan er geen genoeg van krijgen.

Voor Fantasywereld kan ik nog wat strips recenseren, dus daar kan ik weer even mee vooruit! Silvester Strips geeft zo veel variatie qua strips uit, hou vooral Fantasywereld in de gaten voor mijn recensies.

Ik had ook nog twee boeken besteld van Avatar, en deze kwamen eindelijk binnen. Wat een plaatjes zijn dit zeg! De boeken hebben allemaal uitvouwbare illustraties en je krijgt meer informatie over Korra en over de Vuurnatie met deze boeken. Echt een fijne toevoeging voor mijn verzameling!

Tot slot wilde ik de lokale boekhandel nog steunen, dus kocht ik Dit is Japan, een erg mooi boek over de cultuur, gebruiken en voedsel van Japan. Zelfs als enorme Japanliefhebber leerde ik nieuwe dingen door dit boek, heerlijk!

Dit zijn mijn aanwinsten van de afgelopen maand. Wat is jouw favoriete aanwinst? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.