Book + Fandom Haul Januari 2022

In januari had ik een vrij bescheiden maand wat betreft aankopen. Er kwamen niet heel veel boeken uit deze maand, maar toen de winkels weer open gingen heb ik meteen bezoek gebracht aan de boekhandel. Een rustige maand dus, maar alsnog heb ik wat mooie aanwinsten in huis gehaald!

Mijn fangirl doet mee een aan blogtour rondom Heartstopper, en in januari kwam het derde deel uit. Wat vond ik dit toch een prachtig deel, tot nu toe mijn favoriet! In mijn recensie (die binnenkort online staat) vertel ik er meer over, en nu maar de dagen aftellen voor het vierde deel!

Tijdens een bezoek aan de boekhandel Donner in Rotterdam kocht ik Japan Traveler’s Companion. Elke keer als ik in de Donner was keek ik er even naar, maar nu was het zo ver om hem in huis te halen! Hier zijn veel mooie foto’s en tips te vinden rondom Japan, waar ik hopelijk volgend jaar of het jaar erna weer heen ga. Zo kan ik nog goed inspiratie opdoen voor een volgende trip!

Naast het Japan-boek, kocht ik ook drie manga van My Hero Academia. Ik ben nu bij met de anime, dus de volgende mangadelen die ik in huis ga halen lopen voor op de anime! Dat wordt voor mij een complete verrassing, dus ik kan niet wachten om verder te gaan lezen.

Tot slot kwam Arceus Legends binnen, de nieuwe Pokémongame voor de Nintendo Switch! Ik heb er al een aantal uur in zitten, en tot nu toe vind ik het heel leuk. De graphics kunnen wat beter en er zijn genoeg verbeterpunten, maar ik vind deze nieuwe manier van spelen erg gaaf en verfrissend. Hier ga ik nog flink wat aantal uren mee spelen!

Dit zijn mijn aanwinsten van de afgelopen maand. Een mooie buit naar mijn idee! Heb jij nog wat mooie aanwinsten gekregen of gekocht de afgelopen maand? Laat het mij weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.