Book + Fandom Haul Juli 2017

Pfoeh, wat ben ik de afgelopen maand toch weer veel verwend! Boeken ontvangen, cadeautjes gekregen en nog wat gekocht. Een prima maandje dus! Kijk snel naar mijn haul van deze maand, want het is weer een mooie geworden.

 

Aangezien ik de YA Kooyker Leesclub begeleid, mocht ik nog een boek uitzoeken in ruil voor alle voorbereidingen en de gesprekken die ik heb tijdens de leesclub. Donkerblauwe woorden leek mij erg mooi, dus die nam ik mee naar huis. Ik had het boek al snel gelezen, dus mijn recensie kan je hier lezen.

Deze maand had ik ook wat cadeautjes gekregen van mevrouw Fangirl. Zo kreeg ik de Funko Pop van Rey uit Star Wars The Force Awakens met een bobblehead, hij is zo leuk! Ook kreeg ik het tweede deel van Every day. Het is eerste deel is wel vertaald in het Nederlands en vond ik heel goed, maar na het lezen had ik nog veel vragen. Ik was dus erg blij dat ik het tweede deel kreeg! Tot slot kreeg ik een tekening van een Pokémon Gijinka van Espeon (dus een Pokémon als mens) met een knuffel van Umbreon, hoe leuk!

Ik was een dagje in Dordrecht en bij DrieDertien kocht ik een Funko Pop van Clarke uit The 100. Clarke vind ik erg tof en ik wilde sowieso nog een Funko Pop van The 100, dus deze nam ik voor een redelijke prijs mee naar huis. Ik kon het gewoon niet laten om er eentje te halen!

Deze maand kwam ook De Nieuweling binnen van Taran Matharu. Ik was eerst begonnen met de Engelse versie (die ik vorig jaar kocht op YALC en liet signeren), maar door het fantasygehalte en de lastige woorden kwam ik er haast niet doorheen. Nu heb ik de Nederlandse en dat leest zo veel fijner! Daarbij is die ook in een mooie hardcover. Wat een plaatje! Dit boek is echt fantastisch en ik ben een groot fan geworden van Taran Matharu. Het mooie is ook dat ik op de boekenlegger van dit boek sta!

Van BlossomBooks kreeg ik Muggenland, het nieuwe boek (maar wel het eerste boek dat is geschreven) door David Arnold. En wat mooi is: een quote van mijn recensie uit De kids of appetite staat op de binnenklap! Echt een hele eer en een grote verrassing, zo leuk om te zien! Zo zie je dat uitgeverijen echt waarde hechten aan bloggers. Bedankt BlossomBooks!

Voor Fantasywereld kan ik Strijder, het vierde deel in de Talon-sage, recenseren. Ik ben benieuwd hoe het verhaal verder gaat en die cover voelt weer lekker aan!

Ik ontving het tweede deel van De beproevingen van Apollo, aangezien ik een groot fan ben van Rick Riordan en Apollo ook een geweldig personage vind. Hoe gaat het verder met Kamp Halfbloed? Tijd om daar snel achter te komen!

Ik kreeg nog de strategy guide van Guild Wars 2 cadeau. Guild Wars 2 speel ik al een tijdje en deze game is echt fantastisch, een flinke aanrader als je van fantasy MMORPG’s houdt. Ik hoop nog eens een groot artikel te schrijven over hoe goed deze game is. De strategy guide helpt je in ieder geval met tips, het verkennen van bepaalde gebieden in de game en meer. Heel handig dus!

Dit was mijn haul van de maand juli. Mooie boeken erbij, genoeg leesvoer voor de komende tijd! Heb jij de afgelopen maand nog leuke dingen gekocht of gekregen? Laat het me weten in de reacties!

7 reacties

Naar het reactie formulier

  • boekenwormmam op augustus 3, 2017 om 11:10 am
  • Reageer

  Mooie haul! De nieuweling ligt op mijn augustus TBR! Ben echt heel erg benieuwd naar dit boek.

  1. Woehoe, hopelijk vind je hem net zo goed als ik! 😀

  • Monica MyPerfectBookLife op augustus 3, 2017 om 1:58 pm
  • Reageer

  Aah nog steeds zo gaaf dat jij op die boekenlegger staat! Ik ben nu bezig in de Nieuweling en ik voel je, het is goeeeeed!

  1. Goed om te horen Monica, en jaaaaaa het is zo tof!

 1. De afgelopen maand mocht ik weer enkele boeken toevoegen aan mijn collectie. Ondertussen zijn er ook al twee nieuwe boeken bij én dat terwijl we nog maar 3 augustus zijn. Ik ben benieuwd hoelang het lijstje zal zijn aan het einde van de maand.

  1. Zo, je gaat hard Liesbet! 😀

 2. Wat een prachtige boeken heb je ontvangen in juli. En ontzettend tof dat je quotes op zowel een boekenlegger als in een boek staat. Een doel van veel boekbloggers. Zelf heb ik in juli Samen van Sophie Jackson, Voor je weggaat van Clare Swatman en Goede dochter van Karin Slaughter ontvangen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.