Book + Fandom Haul Juli 2019

De afgelopen maand ben ik lekker verwend met mooie boeken, maar heb ik ook mezelf verwend door wat bezoekjes aan de boekhandel. Een grote haul dus deze maand!

Wonderlust is een reisjournal met vele bijzondere vragen, opdrachten en tips voor tijdens je reis. Deze ga ik zeker gebruiken als ik weer op vakantie ga naar Japan, want je kan er genoeg moois in opschrijven en er vele ervaringen mee opdoen.

Match is het nieuwe boek van Buddy Tegenbosch en vond ik fantastisch. Zo’n mooi verhaal over vriendschap, familie en eerlijkheid. Ik ben een grote fan van Buddy, dus dit boek wist me zeker te raken.

Cornelia Funke maakte een bewerking van de film Pans Labyrint, een boek dat zo mooi is vormgegeven! Ik heb een tweede exemplaar liggen, dus binnenkort kan ik een van mijn lezers daar blij mee maken…

De psychiater en het meisje is het volgende boek dat de YA Boekverslinders Leesclub gaat bespreken. Geen YA, maar we wilden even uit onze comfortzone stappen! In september gaan we het boek bespreken.

Bij de Donner lag Percy Jackson and the Singer of Apollo voor maar 2,50, een kort verhaal waar ik erg van genoten heb! Fijn om weer een uitstapje te maken naar de wereld van Rick Riordan.

Bij Knightmares and Daydreams bestelde ik een Avatar Box en een boekenlegger van Fullmetal Alchemist, de boekenlegger kwam deze maand al binnen! De feels…

In de afgelopen maand kwam Schaduw me binnen, een novelle van Touching Juliëtte. Daarnaast kocht ik Weersta me, dus ik kan nu weer verder met deze serie! Ik heb beide boeken gelezen en binnenkort zal je mijn mening horen, want ik heb er wat gemengde gevoelens bij.

Rariteiten is een boekje waarbij je verschillen moet zoeken. Erg leuk om af en toe even op te pakken!

Toen ik hoorde dat ik mijn bachelor had gehaald, kocht mijn fangirl The Heroes of Tolkien voor me, een van vijf mooie boeken over Middle Earth. Ik ga proberen beetje bij beetje alle boeken in huis te halen, want ze zijn ontzettend mooi!

Toen ik een blog schreef voor de bibliotheek in Rotterdam, kreeg ik een bon die ik ging uitgeven aan boeken! Ik kocht Avatar The Last Airbender North and South, het vijfde verhaal van Aang en zijn vrienden na het derde seizoen. Dit keer een avontuur in de Zuidelijke Waterstam, erg leuk om te lezen!

Daarnaast haalde ik het negende en tiende deel van Sword Art Online, zo kan ik verder met de serie! Deze delen zijn het begin van het derde seizoen van de anime, welke ik ook erg tof vond.

In de Nintendo Shop had ik nog wat tegoed open staan en was Sword Art Online Hollow Realization afgeprijsd, dus deze kocht ik! Ik heb nog niet heel lang gespeeld, maar tot nu toe vind ik de game erg leuk. Even puzzelen met de besturing, maar dan heb je ook wat!

Schimmen van de schaduwmarkt is een verhalenbundel van de schaduwjagerswereld, alweer een dikke pil! Ik had een toren gemaakt van alle boeken van Cassandra, die echt torenhoog is…

Verwante geesten is een verhaal over Stranger Things. Was je helemaal weg van het derde seizoen en kan je niet wachten op de volgende? In de tussentijd kan je dit boek lezen!

Tot slot kreeg ik Het meisje dat de maan dronk en Heksenjongen binnen, twee magische verhalen met een betoverende schrijfstijl. Kijk nou naar die covers, is het geen plaatje?

Flink veel nieuwe aanwinsten, ik ben een tevreden fanboy! Heb jij nog wat moois gescoord de afgelopen maand?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.