Book + Fandom Haul Juli 2020

De afgelopen maand zijn er weer wat leuke boeken en spullen binnen gekomen. Een paar boeken die ik mocht ontvangen van uitgeverijen, maar ook wat boeken die ik had besteld en binnen kwamen. Genoeg mooie pareltjes die ik kan toevoegen aan mijn collectie!

Het geheim van Edison is het tweede deel in de Accelerati-trilogie, hij was weer erg leuk! Levendige en eigenzinnige personages, oplopende spanningen en genoeg natuurkundige wonderen. Ik kijk erg uit naar het derde deel!

Dit is ons verhaal is een YA-thriller die ik erg leuk vond. Ik had de dader niet kunnen raden, hoewel het achteraf heel logisch was. De schrijfstijl was echt ontzettend fijn, ik vloog door dit boek heen!

The shadow of Kyoshi kwam binnen, het tweede deel over Avatar Kyoshi! Echt weer een heerlijk verhaal, zo tof om weer in het Avatar-universum te duiken. Dit is helaas het laatste boek van Kyoshi, want ik zou zo meer over haar willen lezen!

Terug naar fandom kwam onverwachts binnen, het vervolg op Fandom. Ik was zeker benieuwd naar het vervolg, dus het is erg leuk dat ik het boek binnen heb gekregen. Ik heb hem inmiddels uit, en vond hem zeker een geslaagd vervolg! In mijn recensie zal ik er meer over vertellen.

Het mes van de sluipmoordenaar is ook een verrassing, dit is de proloog op De Glazen Troon. Ik heb al alle delen, dus nu heb ik ook de box met de proloog! Het is aan te raden om dit boek te lezen voor het vijfde deel, dus drie keer raden welk boek is aan het lezen was… Ik ben dus mooi op tijd, want na deze proloog kan ik verder lezen in het vijfde deel!

Your Guide to Japan is een boek van een YouTuber (Cake with Faces), een vlogger die veel video’s maakt over haar vakanties naar Japan. Ze had een Kickstarter aangemaakt voor haar boek en ik betaalde eraan mee! Het boek is erg leuk en heeft wat tips die ik eerst niet wist, dus die ga ik zeker gebruiken voor mijn volgende vakantie naar Japan!

Aangezien mijn fangirl en ik drieënhalf jaar samen zijn, gaf ze me een cadeautje. Ik kreeg de Funko Pop van Eevee, die ik heel graag wilde hebben! Dit is mijn favoriete Pokémon, dus ik heb veel merchandise van dit beestje.

Ik was met mijn familie een weekend in Texel voor mijn vaders verjaardag, waarbij we ook langs Ecomare gingen. Hierbij kochten mijn fangirl en ik allebei een roggen, omdat we allebei zo weg zijn van roggen. We hebben er al 3 (eentje uit Antwerpen, eentje uit Japan en eentje uit Londen), nu hebben we wat Nederlandse roggen toegevoegd aan de collectie!

Bij Sherlocks Place doen mijn fangirl en ik vaak een drankje, echt een heel leuk café bij Rotterdam Blaak in het teken van Sherlock Holmes! Ik was geslaagd voor mijn master en de werknemer van het café gaf een theepakketje cadeau, zo leuk!

Tot slot kreeg ik nog een afstudeerpakketje van Sharon (die een eigen webshop heeft vol fandomspullen, genaamd Igniting Imagination), waarbij ik wat lekkers kreeg (en stomme Minions). Ook weer een verrassing, ik ga in ieder geval genieten van de chocola!

Van mijn tante kreeg ik nog wat snacks en een boekenbon, met daarbij een leuk dilemmaspel! Dit kwam ook door het afstuderen. Van mijn andere tante kreeg ik nog een bioscoopbon, die kan ik ook goed gebruiken!

Dit zijn mijn aanwinsten van de afgelopen maand. Wat voor leuks heb jij de afgelopen maand gekregen of gekocht? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.