Book + Fandom Haul Juli 2021

In de maand juli deed ik zeker niet rustig aan met inkopen. Spellen, boeken en meer, ik haalde aardig wat in huis! Ook had ik wat boeken mogen ontvangen, dus mijn haul is rijkelijk gevuld.

Tijdens mijn vakantie kocht ik in de spellenwinkel in Amersfoort Ligretto. Dit spel hebben mijn ouders, maar in ons appartement hebben we het niet. Aangezien we het heel vaak speelden wilden we zelf een set in huis halen, dus dat hebben we gedaan! We hebben er ook goed gebruik van gemaakt, want we hebben het al een aantal keer gespeeld met vrienden.

In een Japans winkeltje in Groningen haalde ik Onze taal, welke volledig ging over het Japans. Erg leuk om te lezen!

In Amersfoort kocht ik Gozert, een boek dat ik al een tijdje wilde aanschaffen. Ik ben erg blij met mijn aankoop, want dit boek is echt prachtig! Lees vooral mijn recensie om meer te weten te komen over het beste denkbeeldige vriendje dat er bestaat.

An Atlas of Tolkien kocht ik weer in Groningen. Ik heb er al eentje over de helden van Middle Earth, maar nu heb ik een boek over de locaties van deze magische wereld en de tijdlijn van Middle Earth. Erg interessant om te lezen, ik hoop zeker meer boeken hiervan te halen!

Een Funko Pop van Zuko kwam binnen, degene van het derde seizoen! Hij heeft dus het lange haar, erg fijn dat ik ook deze Zuko-variant als Funko heb. Er komen nog een boel Funko’s mijn kant op, ik kan niet wachten!

De Best of YA XS verhalen zijn echt zeer indrukwekkend en zullen hopelijk veel lezers inspireren. Ik ontving afgelopen maand De laatste uren van Josephine Donkers en Mijn nacht met Vedder, hier heb ik enorm van genoten! Mijn recensies zullen snel verschijnen op mijn blog.

Ook ontving ik Blackout, een mooie verhalenbundel over zes zwarte tienerkoppels in New York. Heel divers en het geeft je genoeg fijne gevoelens, ik ben fan! Ook van dit boek verschijnt een recensie op mijn blog.

De Zoete Tovenaars is een magische middle grade serie over magisch snoep, wat een prachtige cover heeft het ook! Wat ik van de inhoud vond, lees je binnenkort op mijn blog!

Nu in de bioscoop ontving mijn fangirl, aangezien zij er laaiend enthousiast over is. Ik wilde het boek ook lezen, dus nu zij hem uit heeft ben ik aan de beurt! Het boek is erg geeky, dus tot nu toe bevalt het mij enorm.

Ook kregen we een grote bestelling vanuit Knightmares & Daydreams. Deze webshop heeft ontzettend leuke magnetic bookmarks, van ook ontzetten veel verschillende fandoms! Herken jij ze allemaal?

Ik ben momenteel de manga My Hero Academia aan het verzamelen, de afgelopen maand haalde ik deze drie delen in huis. Ik kan niet wachten om meer te lezen en uiteindelijk vooruit te lopen op de anime!

Bij een bevriend koppel mochten we wat Funko Pops uitzoeken die ze zelf niet meer wilden hebben. Daar konden we geen nee tegen zeggen! Deze mooie Funko Pops konden we meenemen naar huis.

Een goede vriendin had maanden gewerkt aan een verjaardagscadeau voor mij. Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat! Ze maakte voor mij drie schilderijen van de starter Pokémon. Wat is het toch mooi! Deze wil ik graag aan de muur hangen, dus ik ga hier nog een mooi plekje voor bedenken.

De genezer van Zalindov is nu uit, een boek in een prachtige limited edition! Dit boek is perfect voor de fans van Sarah J. Maas. Heb jij hem al in huis gehaald?

Tot slot kreeg ik Het oordeel van de wolf, het nieuwe boek van Leigh Bardugo welke ik kan recenseren voor Fantasywereld. Erg benieuwd hoe het verhaal nu verder gaat!

Dit zijn mijn aanwinsten van de afgelopen maand. Wat voor leuks heb jij gekregen/gekocht? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.