Book + Fandom Haul Juni 2017

Als grote fanboy kan ik het niet laten om maandelijks mijn aankopen en cadeautjes te laten zien. Ik koop boeken, krijg af en toe boeken, laad mezelf vol met fandom merchandise en meer. Deze maand heb ik ook weer een grote haul. Man man man, wat word ik toch blij als ik al mijn nieuwe boeken en spulletjes zie zeg!

 

Als eerste hebben we Hof van Vleugels en Verwoesting, het derde en laatste deel over Feyre. De schrijfqueen Sarah J. Maas heeft een knap staaltje werk verricht met dit deel. Benieuwd naar mijn recensie? Die kan je hier lezen. Het kwam mooi uit dat de uitgeverij mij deze maand dit boek stuurde, want ik heb samen met Best of YA de leesclub in Leiden gedaan over dit boek samen met de boekentijgers!

Dan hebben we het geheugenboek, het boek dat de YA boekverslinders gaat bespreken op 1 september bij Silvester Boek en Spel in Zoetermeer. De vorige leesclub was zo ontzettend goed georganiseerd, dus ik kijk zeker uit naar de volgende leesclub. Dit boek vond ik in ieder geval erg goed, maar ik was niet zo emotioneel gebroken als andere lezers. Wel een flinke aanrader! Mijn recensie zal binnenkort verschijnen.

Mijn Wonder Woman gaf aan mij de filmkrant met onder andere een artikel over Wonder Woman erin, met daarbij een grote catalogus van aankomende en nieuwe Engelse boeken. Die catalogus is zeker leuk, veel boeken herkende ik en een hoop komen ook uit in het Nederlands, woehoe!

Fantasywereld is weer back on track als het gaat om graphic novels. Zo mag ik Het masker van Fudo voor de site recenseren. Silvester Strips weet echt prachtige graphic novels uit te geven, dit verhaal gaat over een gewelddadige samoerai die terugdenkt aan het moment dat hij zijn masker voor het eerst op had. Mooi gemaakt, spannend en bloederig. Zeker die Japanse sferen vind ik erg tof, dus binnenkort kan je een recensie op de site verwachten over dit verhaal.

Deze maand kwam ook de nieuwe Aniway binnen. Hij is ontzettend leuk geworden, aangezien ik nu langzaam fan begin te worden van de Zelda-wereld. Ook wordt er nieuwe leuke anime besproken, dus ik heb zelfs een blogje geschreven over de inhoud van dit magazine zodat je wellicht hem ook in huis wilt halen.

Van mijn nichtje kreeg ik een hoop speeltjes van de Mc Donalds. Ik ben gek op Adventure Time en Pokémon, dus ik was heel blij dat ik deze kreeg. Ze staan heel leuk in mijn boekenkast!

Voor Fantasywereld mag ik het kleurboek van De kronieken van de onderwereld recenseren. Een redelijke nieuwe manier van recenseren, aangezien het een kleurboek is. Deze weken ben ik dus lekker aan het inkleuren en als mijn recensie online staat, zullen er ook foto’s erbij komen te staan met voorbeelden uit het boek, volledig getekend door mij. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat!

De jongen van smaragd zag ik laatst in de Paagman in Rotterdam. Dit boek las ik tien jaar geleden en vond ik fantastisch, dus toen ik de nieuwe editie zag van dit verhaal, moest ik het boek gewoon kopen. En wat blijkt: dit boek bevat het tweede deel in het verhaal! Heel leuk, dus ik moest uiteraard foto’s maken met daarbij mijn Miyu-verzameling. Mijn recensie komt deze maand online!

Aangezien ik kon beginnen met het inkleuren in het kleurboek, had ik uiteraard wel goede potloden nodig. Ik had wat kleurpotlodendozen, maar niet van de meest perfecte kwaliteit. Tijd om nieuwe te kopen! Tijdens een dagje Tilburg ging ik naar een tekenwinkel die uitverkoop had, dus deze Bruynzeelkleurpotloden doen het prima en waren redelijk goedkoop ten opzichte van kleurpotloden van nog betere kwaliteit. 

Voor Fantasywereld kan ik ook deel 2 van De Nachtuilen recenseren. Het is al een tijdje geleden dat ik het eerste deel las, dus ik hoop dat het begin mij weer goed kan introduceren in deze magische wereld. Als het goed is zal mijn recensie eind juli/begin augustus online komen op de site!

Aangezien de Aniway mij enorm enthousiast maakte wat Zelda betreft, kocht ik The legend of Zelda: Ocarina of Time op de Nintendo 3DS. Deze kocht ik bij de Gamemania voor maar 20 euro, echt goedkoop! Ik heb al wat gespeeld en tot nu toe vind ik het spel erg leuk en een mooie introductie voor een Zelda-newbie.

  Tijdens een bezoekje aan de Donner in Rotterdam kreeg ik nog leuke dingetjes mee, zoals de BKYA, een voorproef van de nieuwe boeken van Mirjam Mous en Buddy Tegenbosch en boekenleggers van 13 minuten en van Bibi Books

Ook kreeg ik een ontzettend leuk pakketje van Best of YA. Ik had zelfs een livevideo op Instagram gemaakt waarin ik het pakket open maakte, inclusief gek gebrabbel. Ik kreeg 13 minuten en het derde deel van the cage als recensie-exemplaar en Een goede kans als bedankje voor de vele aandacht die ik besteed aan Best of YA (en die aandacht is terecht, want supercoole uitgeverij enzo). Heb jij Een goede kans al gelezen? Zo nee, laat me je overtuigen om het boek te lezen door het lezen van mijn recensie. Van de andere twee boeken zullen deze maand recensies van online komen.

Oké, tot slot heb ik aan het einde van de maand Wereldredders gekocht in de boekhandel Van Stockum in Leiden. Hij was afgeprijsd en aangezien ik bijna alle Best of YA boeken wil hebben en wil recenseren, leek het me leuk om deze ook te kopen. Het is een dun boekje, dus ik had hem ook de vorige ochtend uit! Mijn recensie komt ook nog online.

Oké oké oké, de laatste dan! Voor het begeleiden van de Kooyker YA Leesclub mag ik elke keer een boek uitkiezen om mee te nemen, ontzettend lief! Ik moest nog een boek uitkiezen van de vorige keer, dus ik koos Inkt uit. Dit boek lijkt me echt heel gaaf, dus die ga ik snel lezen!

  Zo, dat is mijn haul voor de maand juni! Weer een flinke waslijst, zo fijn! Ik ben ontzettend blij met alle boeken en spulletjes die ik deze maand in huis heb gehaald en de dingen die ik heb gekregen. Mijn nerdhartje is weer even vol van geluk!

Wat vind jij het leukste uit deze haul?

3 reacties

    • Storiesofwonder op juli 3, 2017 om 10:16 am
    • Reageer

    De wereld van the Legend of Zelda is echt heel uitgebreid. Afgelopen jaar op Dutch Comic Con in Utrecht was er een presentatie over en kon je het spel spelen. Heb je dat toevallig gezien? Daar krijg je zo’n enorm goed beeld van hoe Zelda-games zijn.

    1. Hmmmm nee die heb ik niet gezien! De Aniway gaf in ieder geval al een goed beeld van de games, maar ik ga zeker nog wat research doen om mij volledig te bevinden in de Zelda-fandom 🙂

  1. De aniway heb ik heel lang een abonnement op gehad maar gezien ik wat uit anime en manga ben gevallen heb ik die een aantal jaar geleden maar stop gezet. Toch blijft het een heel leuk blad.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.