Book + Fandom Haul Juni 2018

Wat ben ik toch verwend de afgelopen maand! In de maand juni kwamen er boeken binnen, dus ik heb genoeg te bespreken in de buit van juni! Ik ben in ieder geval erg blij met mijn aanwinsten, een gelukkig fanboy!

 

Van mijn fangirl kreeg ik deze muts. Nu kan ik in de winter goed laten zien dat ik bij Hufflepuff hoor! Hij zit ook erg goed en hoewel ik de zomer erg lekker vind, wil ik ook wel dat het snel winter wordt zodat ik deze muts vaak op kan zetten…

Deze maand kwam ook Hof van IJs en Sterren binnen, een novelle binnen de ACOTAR-wereld. Was dit een goede toevoeging aan de trilogie? Dat lees je in mijn recensie!

Ik kreeg van uitgeverij Clavis De groepering, een boek over een ideale toekomst. Althans, is het wel een ideale toekomst? Dit boek zette mij goed aan het denken. Ik vertel je er meer over in mijn recensie.

Naast De groepering kreeg ik ook Circe, een indrukwekkend verhaal van een jonge schrijfster. Een intens boek waar ik soms de rillingen op mijn lijf kreeg! Dit boek wist mij te bekoren, waar je meer over kan lezen in mijn recensie. 

Van Young & Awesome ontving ik Zoek me tussen de sterren, een prachtig verhaal over fandoms, romantiek, online vriendschappen en meer. Ik heb zo genoten van dit verhaal, deels door de mooie illustraties in het boek. Ik ben helemaal verkocht van dit verhaal, dit boek gaat zeker in het rijtje staan van favoriete boeken van 2018! Lees er alles over in mijn recensie.

Voor Fantasywereld recenseer ik een hoop boeken, waaronder deze drie. Zo kreeg ik de graphic novel van Ali-A, een magisch verhaal van Zach King en het nieuwe boek van Ursula Poznanski. De recensies zullen allemaal verschijnen op Fantasywereld!

Ook kreeg ik voor Fantasywereld De Taal der Doornen van Leigh Bardugo. Wat een prachtige verhalenbundel is dat zeg! Mijn recensie op Fantasywereld is in ieder geval lovend, want ik heb er enorm van genoten. Om even te laten zien hoe het boek er van binnen uit ziet, kan je in ieder geval een illustratie uit het boek zien.

Ik kreeg ook een verrassingspakket van uitgeverij Fantoom, namelijk een doos vol merchandise van Outlanders, de nieuwe serie van Erin Hunter! Een box met een hele toffe inhoud, die je kan bekijken in mijn unboxing!

BlossomBooks verraste mij ook met Heerestraat & Rozenlaan, hun eerste  YA-boek van een Nederlandse auteur. Dit boek gaat over gescheiden ouders en vond ik veel beter dan verwacht. Mijn recensie zal spoedig verschijnen, waarin ik alles vertel over dit boek.

Daarbij won mijn fangirl een winactie bij Bol, waarmee ze Showstopper kreeg. Ze vond dat het een boek voor mij was dus ze gaf hem aan mij. Zo leuk! Ik ben erg benieuwd naar dit verhaal, aangezien ik Hayley Barker eind deze maand kan gaan zien in Londen tijdens Young Adult Literature Con.

Van Best of YA kreeg ik halverwege de maand De hemel in het ijs, een onwijs stoer Vikingverhaal. Mijn recensie komt nog online, maar ik ben er in ieder geval erg enthousiast over!

Uitgeverij Moon stuurde mij een nieuw boek op van de Ventura Saga, een prequel waarin bekend wordt gemaakt hoe de missie van de Ventura werd gestart. Ik ben nu halverwege en vind hem wel vermakelijk, maar ik hoop nog meer informatie te krijgen over de hele missie, want zo voegt dit boek veel toe aan de boekenreeks.

Van uitgeverij Young & Awesome kreeg ik Dit is allemaal waar, een uniek verhaal waarin je als lezer een eigen oordeel mag geven over de hele situatie. Zeker een bijzonder verhaal, binnenkort lees je er meer over in mijn recensie.

Ik vond het heel jammer dat De Summonerserie na het derde deel klaar is, maar er is nog een prequel! Ik ben heel benieuwd naar De Outcast, snel aan beginnen dus!

Ook kreeg ik het tijdschrift lezen, aangezien er een interview met mij instaat over Yalfest! Inclusief een foto van alle toffe cosplayers die tijdens Yalfest rondliepen. Zo leuk om te zien!

Dit is mijn haul voor de maand juni. Weer erg leuke dingen gekregen en gescoord! De komende maand is het lekker vakantie en ga ik mezelf nog trakteren op een boek (of meerdere boeken) na het schrijven van mijn scriptie, dus mijn hauls houden maar niet op!

Heb jij nog wat leuks gekregen/gekocht de afgelopen maand?

3 reacties

  1. Wow wat een mega hauls! Je hebt een hele hoop toffe nieuwe boeken!

  2. Haha, ik kom er ook in. Terwijl ik in iemands oor fluister dat ze er nog wat chipskes aan moet toevoegen omdat Joost het anders maar een flauw brouwsel gaat vinden.

    1. Hahaha, heel goed Liesbet! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.