Book + Fandom Haul Juni 2019

In de maand juni heb ik weer een aantal boeken binnen gekregen. De zomer komt eraan, dus dan kan ik lekker veel lezen! Ik ben weer erg verwend, dus ik heb genoeg boeken te bespreken in mijn haul van juni.

 

Voor Fantasywereld mag ik het derde deel van de Nachtuilen lezen. De slang van Havilah heeft even op zich gewacht, maar nu hoop ik er snel in te beginnen! Jeroen van Unen had ik vorig jaar gesproken op Castlefest, dus daardoor ben ik nog enthousiaster geworden over zijn verhaal.

Ook is het vierde deel van Mortal Engines binnen gekomen. Het eerste deel is verfilmd, nu ga ik het laatste deel oppakken! Deze is een stuk dikker dan de vorige boeken. Ik ben benieuwd hoe het verhaal gaat eindigen, dus deze ga ik ook spoedig lezen.

Mijn tante en nichtje gingen naar Disneyland Paris en stuurden constant allemaal toffe foto’s van het park. Pfoeh, daar moet ik ook echt een keertje heen! Ze kwamen niet met lege handen thuis, want ze gaven me een leuke pin van de Up-film, een van mijn favoriete films!

Ook mag ik Nerds! lezen, een handboek voor elke nerd. Ook al ben je nog niet helemaal in dit wereldje of ben je juist een nerd-expert, je gaat sowieso nieuwe dingen leren door dit boek! Mijn nerdgehalte is alleen maar gestegen door Emilio en Thijs, zeker een boek dat ik je aanraad. Mijn recensie komt er snel aan!

Ik kreeg van een vriendin wat toffe stickers van Nimfeemos_art, kijk nou hoe schattig deze Pokémon eruit zien! Ik wil nu gewoon zo graag dat ze alle Pokémon tekent, want dit is echt te aandoenlijk voor woorden.

Sophie: Met jou wil ik mijn dagboek delen is een boek dat ik onverwachts ontving van de uitgeverij. Een erg dun boekje, dus deze had ik met gemak binnen een avondje uit! Mijn recensie zal nog verschijnen, maar ik kan wel zeggen dat ik wat kritiekpunten heb op dit verhaal, hoewel de insteek van het verhaal wel potentie had.

Ook kreeg ik Break a Leg, het vervolg op Truth or Dance! Dit is een hele toffe thriller en ik ben erg benieuwd wie de dader nou is… Is mijn Sherlockskill goed genoeg om de juiste persoon aan te wijzen? We gaan het zien!

Voor Fantasywereld mag ik Het ziel van het zwaard recenseren, het tweede deel in de nieuwe serie van Julie Kagawa waarin de Japanse mythologie een rol speelt. Erg spannend, maar het Japanse gehalte is soms iets te veel van het goede, maar wie weet kan het tweede deel daar verandering in brengen!

Ook kreeg ik Het omgekeerde van altijd binnen, welke ik ook mag recenseren voor Fantasywereld. Dit lijkt me een ontzettend leuk boek met een klein fantasytintje (namelijk tijdreizen), dus deze wil ik heel snel gaan lezen!

Taran Matharu is echt een fantastische schrijver en vorig jaar tijdens Yalfest sprak hij al licht over zijn nieuwe boekenserie. Nu is het eerste deel verschenen, ik kan niet wachten om De Uitverkorene te gaan lezen!

Teri Terry’s tweede deel in de Slated-trilogie is uitgekomen, dus ook dit boek mocht ik ontvangen. Het eerste deel vond ik een hele fijne vaart hebben en maakte me heel nieuwsgierig voor de rest van de serie, dus dit boek ga ik vast verslinden!

Voor Fantasywereld kreeg ik nog een paar graphic novels binnen. Zo kreeg ik het tweede deel van Sangre (erg toffe serie), twee delen van een Minecraft-reeks en Mausart. Silvester Strips geeft hele toffe graphic novels uit, dus deze hoop ik ook allemaal binnenkort te gaan lezen.

Daarbij kan ik voor Fantasywereld ook Ashan recenseren, het eerste deel van een tweeluik. De cover sprak me wel aan en het verhaal klinkt ook best tof, dus deze wilde ik wel gaan oppakken.

 

Dit zijn al mijn aanwinsten voor de maand juni. Het is maar goed dat ik nu vakantie heb, want zo kan ik dan lekker veel boeken lezen! Zo krijg ik hopelijk geen achterstand. Wat is jouw mooiste aanwinst van de afgelopen maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.