Book + Fandom Haul Juni 2021

In de maand juni wist ik mezelf weer te verwennen. Ik had het druk met werk, dus buiten werk om ging ik genieten van boeken en andere leuke merchandise. Zie hier mijn aanwinsten van de afgelopen maand!

De nieuwe Aniway kwam binnen, een tijdschrift in het teken van Japanse popcultuur. Anime, games, manga, boeken en meer, ik ben er echt weg van! Lees hier wat je allemaal kan vinden in deze editie.

Voor Yasmin is het tweede Best of YA XS verhaal, dit keer van Esther Walraven. Een actuele setting en een boek over rouw, ook weer een verhaal dat je zo uitleest. Lees hier vooral mijn recensie!

Bloedwitte macht is het tweede deel in de trilogie over Alec en Magnus in de Schaduwjagerswereld, en zorgde weer voor veel herkennen rondom oude personages en spannende avonturen. Erg van genoten, mijn recensie zal nog verschijnen!

Voor Fantasywereld kan ik het tweede deel recenseren van Shirareta Sekai, een fantasyverhaal dat is geïnspireerd door Japan. Ik ga nog even mijn geheugen opfrissen rondom deel 1 en dan ga ik er tegenaan!

Tot slot kocht ik drie nieuwe delen van de manga My Hero Academia. Het zesde deel was namelijk haast niet te verkrijgen en ik had eigenlijk de hoop opgegeven, maar toen had de Donner opeens een paar exemplaren ervan liggen! Daardoor kon ik hem niet laten liggen, en nam ik meteen meer delen in huis. Ik ga de komende tijd ze nog wel verder verzamelen, want de manga is net zoals de anime erg goed!

Dit zijn mijn aanwinsten van de afgelopen maand. Heb jij nog wat leuks gekocht of gekregen de afgelopen maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.