Book + Fandom Haul Juni 2020

In de maand juni ben ik weer zeker verwend, maar heb ik mezelf ook wat verwend! Nieuwe boeken die binnen kwamen, eigen aankopen en meer, mijn haul voor de afgelopen maand is goed gevuld!

Ik ontving ten eerste Avonturen van de dappere ridster, weer een erg leuke sprookjesbundel over een dappere ridster die zowel dieren als mensen redt. Erg leuk boekje, ideaal voor jong en oud!

Ik kocht deze maand de uitbreidingspas van Pokémon Sword and Shield. Deze maand kwam de eerste uitbreiding uit, The Isle of Armor! Omdat ik de game vooraf al kocht bij de Gamemania, kreeg ik er ook nog een mooie poster bij. Die hoop ik zeker een keer in te lijsten! De andere kant heeft een uitzicht van de andere uitbreiding. Pfoeh, het is zo lastig om te bepalen welke kant de mooiste is! Misschien maar tijdens de warme maanden Isle of Armor showen, en dan in de koude maanden de andere?

People notice the rain is het tweede boek van Cindy Paul, een eerste deel van een serie waarin een contemporary wordt gemixt met een fantasy. Lees vooral mijn recensie en haal dit boek in huis voor een zacht prijsje!

De nieuwe Aniway kwam binnen, weer een erg leuke editie vol toffe aanraders wat betreft anime, manga, games en meer!

Ik kocht Callum’s Spellbook, het boek over The Dragon Prince, met meer informatie over de personages en de locaties. Erg tof boek, ik wil zeker meer boeken van de serie verzamelen! Daarbij haalde ik ook de overige Funko Pops in huis. Nu heb ik de serie compleet, wat zijn het toch een pareltjes!

Ook vond ik nog een Funko Pop van Phil van Modern Family in de Kruidvat, dus mijn collectie van Modern Family is nu ook wat uitgebreider!

Ik kreeg twee graphic novels die ik kon recenseren voor Fantasywereld. Ten eerste kreeg ik het derde deel van Conquests, waarin de mensheid andere planeten koloniseert, terwijl daar andere levensvormen leven. Een intergalactisch avontuur vol gevechten, weer een heel ander verhaal dan de vorige delen (het is los van elkaar te lezen).

Zeven superhelden is een graphic novel in een reeks waar altijd zeven personages centraal staan. Deze gaat over zeven oude mensen die superkrachten bezitten en door het leger gevangen zijn. Ze moeten allemaal experimenten doorstaan, maar willen graag uit deze gevangenis vluchten. Heel tof dat superhelden voor de verandering eens oude mensen zijn! Het verhaal vond ik heel gruwelijk en spannend, zeker een aanrader!

Quotum is een verhaal waarin de mensheid verkleind moet worden, waardoor veel mensen in de onderlaag van de maatschappij zitten. Lijkt me een erg spannende en interessante dystopia, en ook nog eens van Nederlandse bodem! Ik ben hem momenteel aan het lezen en ik vind hem tot nu toe geweldig!

Uitverkoren mag ik gaan recenseren voor Fantasywereld, het nieuwe boek van Veronica Roth! Ik ben erg benieuwd naar dit verhaal, ik weet zeker dat Veronica weer is gegroeid in haar manier van schrijven.

De Uitdager is het tweede deel van Contender, een verhaal waarin vele voorwerpen, wezens en mensen uit verschillende tijden bij elkaar komen. Het vorige deel eindigde wat vreemd, dus ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren in het volgende deel.

Het tweede deel van De orde van de Gouden Leeuw kwam ook binnen, mijn recensie verschijnt aanstaande maandag! Weer een prachtige editie, een pareltje voor in je boekenkast!

Ik kocht met behuhulp van een kortingscode een Pokémonpakket bij de Gamemania, inclusief mooi beeldje van de drie starters van Pokémon Sword/Shield!

Dit is mijn haul van de afgelopen maand. Heb jij nog wat leuks gekregen of gekocht? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.