Book + Fandom Haul Maart 2019

De maand maart was goed gevuld met mooie boeken en leuke merchandise, dus ik kan weer genoeg laten zien. Sterker nog, een deel van de haul kan je vinden in mijn haul van Dutch Comic Con, waar je mijn aankopen daar kan zien. Daarnaast kreeg ik dus nog andere toffe boeken en kocht ik nog wat boeken. Een grote buit dus!

 

Ik ontving in maart onder andere Enigma van Guido Eekhaut. Dit is een sciencefiction over de mensheid die nu zich bevolkt op andere planeten, zoals een maan van Saturnus. Het is een verhaal waarin vrouwen samenleven met humanoïde robots en te maken krijgen met kraken, redelijk simpele wezens. Maar zijn ze echt zo primitief als gedacht? Dit verhaal had wel zijn aparte kanten, maar het wist me enorm te intrigeren. Zeker een aanrader als je eens een bijzonder ruimteavontuur in een toekomstig bizar universum wil meemaken.

Ook kocht ik wat boeken. Zo kocht ik de oude editie van het derde deel van Throne of Glass (deze is zo veel mooier dan de huidige covers…) en twee boeken bij de uitverkoop van van Piere in Eindhoven. Shtum gaat over een jongetje die niet praat en welke me erg mooi lijkt. Daarbij heb ik het tweede deel van Fire Sermon gelezen, aangezien ik het eerste deel ontzettend gaaf vond. Ze waren beiden met 70% korting, dus dat kon ik niet laten liggen!

De zus van mijn fangirl hoefde een printje van Eevee niet meer, dus deze kon ik overnemen! Daarbij kreeg ik wat kaartjes en een boekenlegger van Yaltival, een heel tof evenement in Eindhoven! Bij dit evenement wil je zeker bij zijn, want er zijn (internationale) auteurs, workshops, leuke kraampjes, cosplay en meer!

Voor Fantasywereld mag ik weer twee boeken recenseren. Zo ga ik Black Panther lezen (ook een mooie voorbereiding voor de nieuwe Avengers-film) en De terugkeer van Layhar, een boek met wat Aziatische invloeden (dat is dan weer goede voorbereiding voor mijn vakantie naar Japan!).

Ik kocht het tweede boek van Caraval tijdens de boekenweek. En Stephanie Garber, de schrijver van Caraval, komt ook nog eens naar Yaltival!

Ook kwamen er nog twee boeken binnen die perfecte voorbereiding zijn voor Yalfest, namelijk Ingesloten van Samira Ahmed en Gewist van Teri Terry.  Dit zijn beide nieuwe auteurs op de Nederlandse YA-boekenmarkt, dus met deze auteurs ga ik kennis maken met behulp van deze boeken. Ze worden allebei denk erg goed, dus dan word ik nog enthousiaster voor Yalfest!

Ook was het nieuwe Best of YA Magazine te vinden in de boekhandel. Deze kan je gratis ophalen en hij is weer erg leuk geworden. Interviews met auteurs, fragmenten van boeken, puzzels en meer, zeker leuk om even door te bladeren. Zo komen er geheid weer wat boeken op je TBR te staan!

Een boek dat ik nog niet heb gefotografeerd is Riverdale: Hoe het allemaal begon. Dit is een prequel op het eerste seizoen van Riverdale, erg leuk om te lezen. Ik heb een speciale manier bedacht om foto’s te maken van dit boek, dus wacht nog even af op mijn recensie om dit te gaan zien…

 

Dit is mijn Haul van de afgelopen maand. Wat is jouw mooiste aanwinst? Laat het me zeker weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.