Book + Fandom Haul Maart 2018

Mijn haul voor de maand maart is GROOT. Ik kocht best wel veel de afgelopen maand en kreeg ook een aantal leuke pakketjes binnen. Zet je dus maar schrap, want ik heb genoeg te laten zien! Ik ben aardig verwend met mooie boeken, waar ik ontzettend blij mee ben. Goed, laten we beginnen!

 

Ik kreeg Onoverwinnelijk binnen, het tweede deel van Onverschrokken. Hierin volg je Fallon, een gladiatrice in het Oude Rome. Mijn recensie over dit spannende vervolg kan je hier lezen.

Ik werd afgelopen maand benaderd door Anne West, een auteur die mij een liefhebber heeft gemaakt van fantasy door de serie De macht van het zwaard. Ze vroeg of ik haar nieuwe boek wilde lezen. Dat leek me wel wat! Hart van de ijsworm is een fantasy voor volwassenen, dus het is iets anders dan mijn jeugdboek. Mijn recensie komt zeer binnenkort online!

Ik was uitgenodigd voor de Yalfest Secret Persmeeting, dus daarbij kreeg ik nog een goodiebag met een poster van Yalfest en Everless, wat flyers van Yalfest en een boekenlegger van Bloed en Beenderen. Ik heb zo veel zin in Yalfest! Je gaat er zeker nog wat van zien op mijn blog, omdat ik genoeg te vertellen heb over dit geweldige boekenevenement.

Ik speel met wat vrienden Dungeons and Dragons, maar de afgelopen sessies moest ik altijd dobbelstenen lenen van anderen. Nou, daar is verandering in gekomen! Ik heb een setje gekocht bij Dungeons and Dice, een webshop die is gespecialiseerd in producten die horen bij Dungeons and Dragons. Deze blauwe dobbelstenen zijn glow in the dark, dus ze worden lichtgroen in het donker, supervet!

In maart is ook Schaduwzwart uitgekomen, het nieuwe deel van de Spellslingerserie. Sebastien de Castell was ook in Nederland, dus ik heb mijn boeken gesigneerd! Schaduwzwart vond ik een ontzettend tof boek, hier kan je mijn recensie lezen.

Ik was laatst in Utrecht en toen bracht ik een bezoekje aan de kinderboekenwinkel. Daar lag Ronja de roversdochter, een klassiek kinderboek voor maar 2 euro. Tsja, dat is toch geen geld? Ik had het boek mee naar huis genomen en binnen een dagje had ik hem uit.

Ik had nog wat boekenbonnen liggen, dus ik ging even los in de boekhandel. Zo kocht ik twee boeken van de Schaduwjagerswereld van Cassandra Clare. Het linkerboek zit vol met mooie illustraties, maar de tekst valt dan weer wat tegen. Hier kan je mijn recensie erover lezen. The Shadowhunter’s Codex is een boek vol informatie voor Schaduwjagers, die ik erg tof vond. Hier kan je mijn recensie erover lezen.

Toen ik een dagje in Breda was, zag ik deze tekenboeken in de Boekenvoordeelshop liggen. Hoewel ik nog geen Photoshop heb en drie boeken ervan nog niet kan gebruiken, waren de vier boeken bij elkaar maar 10 euro. Dat was echt niks! Ik nam deze vier boeken mee en ik hoop snel Photoshop te hebben, zodat ik eens aan de slag kan met digitale tekeningen.

De Gordiaanse Kloof is het tweede deel van Out There en mag ik recenseren voor Fantasywereld. Een bijzonder verhaal, dus ik ben erg benieuwd wat ik van het tweede deel ga vinden. Ik ben op moment van schrijven over de helft en ik vind hem heel bijzonder, maar aan de andere kant ook wat chaotisch.

Mijn versie van jou is een boek over een biseksuele jongen die in een erg gelovig dorp woont. Een verhaal vol diversiteit waar ik erg nieuwsgierig naar was, dus de uitgeverij stuurde dit boek naar mij op. Ik heb het boek al gelezen en ik vond hem geweldig! Het is een heel mooi verhaal, mijn recensie staat al online!

Tijdens het Marissa Meyer event ging ik echt los op de standjes die er waren. Ik ging met behoorlijk veel spullen naar huis! Hier kan je alle producten zien die ik allemaal heb gekocht in detail.

Detective Pikachu kwam in maart uit, een game waarin je met een pratende Pikachu een detective is die samen met een jongen op zoek gaat naar de vader van de jongen, die ook de partner was van de Pikachu. Hierin los je veel zaken op en tot nu toe vind ik het echt geweldig!

De nieuwe Aniway kwam ook uit. Woehoe, ik ben dol op de Aniway! Benieuwd wat er allemaal in staat? Hier kan je mijn artikel lezen over deze editie.

Meis & Maas is de uitgeverij die heel veel boeken over Star Wars uitgeeft. Zo mocht ik Star Wars voor beginners lezen, waarin alles wordt uitgelegd over deze grote fandom. Zo leuk om te lezen, zelfs als je net als ik de films al hebt gezien. Hier kan je mijn recensie lezen.

Bij de GameMania hebben ze wat prijzen verlaagd, waaronder de Snorlax GX Box. Hij is nu maar voor 15 euro, wat ik erg goedkoop vind (normale pakjes zijn rond de 5 euro en in dit pakket zitten er al vier in). Ik ben er erg blij mee en binnenkort kan je een unboxing ervan zien.

Bij de Kruidvat was er ook een hele goede actie, Disney Infinity figures waren maar twee euro! Zo haalde ik er drie van Star Wars, namelijk Yoda, Kylo Ren en Han Solo. Deze komen lekker in mijn boekenkast te staan!

Tijdens een dagje Nijmegen bezocht ik de GameMania, waar ze de Pokédex van Pokémon Sun en Moon hadden afgeprijsd voor maar 10 euro. Dat kon ik niet laten liggen! Deze ging dus lekker mee naar huis.

Voor Fantasywereld recenseer ik af en toe strips van Silvesterstrips. Deze maand kwamen er weer twee strips binnen, namelijk Zeven Schipbreukelingen en Uur U. Ik hoop ze beiden snel te gaan lezen en recenseren!

Tot slot kreeg ik nog twee boeken binnen, namelijk de laatste twee delen van de serie De Kleine Odessa. Ik ben echt dol op deze boeken en de komende maand kan je recensies lezen over deze serie. Tijd voor een fijne reread!

Dit is mijn haul voor de maand maart. Wat een hoop zeg! En dan nog te bedenken dat ik ook nog een hoop kocht tijdens Dutch Comic Con… Mijn aankopen op Dutch Comic Con kan je hier lezen, het is echt heel veel!

Wat voor leuks heb jij gekocht/gekregen in de maand maart?

6 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Graag gedaan om je van het lenen af te helpen 😜. Ik hoop dat ze ook goed rollen voor je!

    1. Haha, dat doen ze zeker! 😀

  2. Zo jij heb gehauld haha. Ik ook. Naar het boekenfestijn geweest enzo dus toen steeg de teller alweer snel. 😉

    1. Oei, dan gaat het inderdaad hard!

  3. Oehhh zo lekker haul! Heerlijke spulletjes. Pokemon Sun & Moon heeft zulke leuke Pokémon aaahh 🙂

    1. Jaaaa, ik kan niet wachten om even verder te spelen in Ultra Sun, heerlijk spelletje!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.