Book + Fandom Haul Maart 2020

Maart was natuurlijk een gekke maand, wat ook te zien was in mijn aanwinsten. Sommige pakketjes en aankopen hebben wat vertraging, maar gelukkig heb ik zeker nog wat leuks gekregen in maart!

Op Comic Con Ahoy had ik wat spulletjes gekocht. Zo kocht ik een Eevee in een Espeon-hoodie, die wilde ik al tijden! Ik had hem namelijk gezien in Japan aan het begin van mijn vakantie, maar aan het einde was hij helaas niet meer te vinden. Nu heb ik hem wel gelukkig! Ook kocht ik een figure voor mijn fangirl van Alice, hele toffe stijl! Tot slot kocht ik bij World of Ignis wat leuke buttons, een illustratie van Avatar en een sleutelhanger van Zelda en Link. Hoe kawaii kan je het hebben?

De erfenis van Tesla is opnieuw uitgegeven met een nieuwe cover, eentje die ik ook zeer mooi vind. Dit is een trilogie en ik ben momenteel het boek aan het lezen, wat erg goed bevalt. Het is een verhaal waar je makkelijk doorheen komt, heeft veel sprekende personages en een aangrijpend mysterie.

Dubbelleven van Chinouk Thijssen ontving ik ook, deze had ik binnen een dag uit! Een verhaal met een goede boodschap voor jonge lezers, maar ik was misschien een iets te oude doelgroep die al te veel over het onderwerp wist. Wel weer een erg goed tempo en personages met inhoud.

Van bij ons is een verhalenbundel van allemaal verhalen uit de provincies van Nederland, erg mooi vormgegeven en elk verhaal is geschreven door een andere schrijver met ook nog eens achtergrondinformatie over de mythe waarover is geschreven. Heel interessant, mijn recensie komt er snel aan!

Het geheim van de Malamander mocht ik recenseren voor Fantasywereld, een erg spannend verhaal met een vleugje fantasy. Ik kan erg benieuwd naar deel 2!

Tot slot kocht ik nog via de Nintendo eShop City Skylines, die in de aanbieding was voor 10 euro. Een prima deal en zeker een leuke game, maar niet voor de lange termijn. Wel erg leuk als die is afgeprijsd! In deze game bouw je je eigen stad en moet je met veel dingen rekening houden om zo een goed lopende stad te maken. Prima vermaak, misschien dat ik er nog een recensie over schrijf.

Dit zijn mijn aankopen en aanwinsten van de afgelopen maand. Wat is de mooiste aankoop van jou? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.