Book + Fandom Haul Maart 2021

Tijdens het verhuizen en het klussen heb ik iets minder tijd gehad voor het bemachtigen van boeken en andere geeky merchandise, maar uiteindelijk heb ik toch wat parels weten te scoren! In april verwacht ik wel iets meer los te gaan met foto’s en nieuwe boeken, aangezien ik dan helemaal in mijn appartement zit en los kan gaan op een wand met 5 (!!!) boekenkasten. Nu in ieder geval de aanwinsten van maart, want daar zit wat moois tussen!

Ten eerste een boek dat mijn fangirl kocht, maar die ik ook wil lezen: Hof van Zilveren Vlammen, het nieuwe boek van Sarah J. Maas. Nu vanuit het perspectief van Nesta, die ik tot nu toe geen geweldig personage vind. Wie weet dat daar verandering in gaat komen na dit verhaal!

Wie ik gisteren was kocht ik als een pre-order bij de Scheltema, waarbij je ook wat exclusieve printjes kreeg. Toevallig had de uitgeverij mij ook een exemplaar gestuurd, dus ik ga nog laten weten wat ik daarmee ga doen. Het boek is inmiddels al uit, dus mijn recensie komt eraan!

De prins en de naaister is een geweldige graphic novel over onder andere gender, vriendschap, liefde en meer. Erg mooi vormgegeven en een verhaal wat veel kan opleveren voor jonge kinderen die nadenken over hun geslacht. Mijn recensie zal deze maand hoe dan ook komen!

Amari en de nachtwachters staat helaas nog niet op de foto, maar dit boek is echt een plaatje! Het gaat over een zwart meisje die erachter komt dat haar vermiste broer bij een magisch instituut zat, en ze sluit zich erbij aan zodat ze hem kan vinden. Echt de nieuwe spectaculaire serie voor middle grade fantasy! Ik vlieg er momenteel doorheen en ik kan nu al niet wachten op meer. Mijn recensie gaat zeer lovend zijn!

Een ander boek dat diversiteit uitstraalt is Fin & Rye, een boek waarin een jongen door zijn ouders niet wordt geaccepteerd rondom zijn seksualiteit, tot in het ergste af. Een erg mooi verhaal wat veel jongeren in de LHBTQIAP+ community kan aanspreken, maar het is wellicht niet een heel sprekend verhaal. Ondanks dat is het wel een erg mooi geschreven verhaal en zal ik er zeker meer over vertellen in mijn recensie.

Dit zijn mijn aanwinsten van maart. Hopelijk kan ik snel weer veel mooie foto’s maken van mijn boeken, want ik wil ze prachtig gaan showen op Instagram en op mijn blog! Momenteel ben ik nog veel verhuisdozen aan het uitpakken en moet er nog wat aan het appartement worden gedaan (nog wat kleine meubels scoren), maar dan kan ik snel weer aan de slag met het promoten van geweldige boeken. Wat is jouw mooiste aanwinst van de afgelopen maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.