Book + Fandom Haul Maart 2022

De afgelopen maand heb ik weer een aantal mooie boeken in huis gehaald, en dat naast alle leuke aankopen die ik heb gedaan op Dutch Comic Con! Gisteren heb ik hier al een blog over geplaatst, en nu laat ik graag de rest van mijn aanwinsten zien van de afgelopen maand.

Van uitgeverij Querido ontving ik spontaan De rest van ons leven, een verhaal over een Italiaanse jongen die opgroeit in Engeland, en heel anders wordt aangekeken als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Een nieuw perspectief waar ik nog niet over had gelezen, dat geeft je toch nieuwe inzichten.

Deze maand kwam Gallant uit, het nieuwe boek van V.E. Schwab. Dit is een fantasy gothic novel, en is nog vrij dunne voor Schwabs doen. Ik heb erg genoten van dit duistere verhaal, maar als het aan mij lag had ik het einde iets veranderd.

Ik kreeg ook De gevangene van Vallenia, een fantastisch vervolg waar ik zo van heb genoten! De worldbuilding neemt toe, alle nieuwe personages vond ik interessant en ik vloog door dit boek heen. Ik kan nu al niet wachten op het derde deel, die dit jaar nog zal verschijnen!

Dan hebben we het vierde deel van Heartstopper, een boek waar er veel onderwerpen rondom mentale gezondheid worden besproken. Het meest emotionele deel van de reeks, en nu is het wachten op het laatste deel. In de tussentijd kunnen we naar de aankomende Netflix-serie kijken, die er tot nu toe heel goed uit ziet!

Een ander geweldig queer verhaal dat al vele jaren geleden is verschenen, en nu eindelijk wordt vertaald naar het Engels, is De dagen van de bluegrassliefde van Edward van de Vendel. Het is een mooi zomers boek over twee jongens die elkaar ontmoeten op een internationaal zomerkamp, en ik ben nu ook erg benieuwd naar de overige twee boeken over Oliver en Tycho. Zeker de moeite waard om te lezen!

Na een recensentendag van Bazarow kreeg ik twee mooie boeken opgestuurd. Ten eerste kreeg ik Aristoteles & Dante duiken in de Wateren van de Wereld, het tweede deel waar je meteen verder leest over deze twee jongens. Ook een prachtig queer verhaal, en ik lees hem waarschijnlijk ergens deze dagen uit!

Het tweede boek dat ik kreeg is Het geheim van het kerkhof van Lisa Thompson, die keer op keer ontroerende en mooie middle grade verhalen weet te bedenken. Dit keer met personages uit De Goudvisjongen, heel leuk om weer terug te keren naar deze personages!

Tot slot kreeg ik het Pokémon Het mega super de luxe handboek, waar je alle informatie ziet over meer dan 875 Pokémon, van Kanto tot Galar! Heel leuk om dit boek door te bladeren en te lezen, hier ga je vast meer van zien op mijn Instagram de komende tijd!

Dit zijn de boeken die ik de afgelopen maand heb gekregen. Wat een mooie aanwinst! Heb jij nog mooie boeken gekocht en/of gekregen de afgelopen maand? Laat het mij weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.