Book + Fandom Haul Mei 2018

In de maand mei ben ik aardig verwend. Ik had niet alleen leuke dagjes uit waar ik leuke dingen kocht, maar ik kreeg ook cadeautjes, bestelde wat en kreeg boeken binnen. Een hele mooie buit deze maand! Ik laat het je allemaal zien.

 

Van uitgeverij Clavis ontving ik Op het einde gaan ze allebei dood van Adam Silvera. Dit boek is een bijzonder verhaal over twee jongens die te horen krijgen dat ze binnen 24 uur zullen sterven. Ik heb enorm genoten tijdens het lezen en dat kan je zeker merken in mijn recensie.

Ik kreeg Het Dodenhuis van Best of YA, het nieuwe boek van Sarah Pinborough (bekend van 13 Minuten). Tijdens het lezen zelf vond ik dit boek niet heel geweldig, maar achteraf begon ik de schoonheid in dit boek meer te zien.

Tijdens een dagje in Arnhem was er een winkeltje waar er bakken vol stonden met oude Pokémonkaarten. Ik neusde er even flink in (elke kaart was namelijk 10 cent) en ging met meer dan 60 kaarten naar huis. Een prima koopje! Veel van deze Pokémonkaarten had ik nog niet, dus deze kan ik toevoegen aan mijn collectie.

Voor Fantasywereld mocht ik de graphic novel van Percy Jackson lezen, welke is gebaseerd op de gelijknamige boeken. Ik vond de graphic novel goed de verhaallijn van het boek volgen, maar op bepaalde aspecten miste deze comic zijn charme.

Tijdens een dagje in Amsterdam kocht ik een boek over J.K. Rowling. Het boek is vrij gedateerd (hij kwam uit toen het vierde boek van Harry Potter uitkwam), maar het is wel erg leuk om te lezen.

Van uitgeverij Luitingh-Sijthoff ontving ik Fandom, waarin mensen in hun favoriete fictieve wereld werden gestopt. Een erg tof verhaal, hoewel ik een paar kritiekpuntjes heb. Nu weet ik in ieder geval dat ik alleen hele veilige fictieve werelden in zou willen duiken, want in Fandom is het geen pretje…

Aangezien ik Taran Matharu heb mogen interviewen voor Yalfest, is het natuurlijk wel een goed idee als ik daarna het laatste deel in deze serie lees! Ik kreeg deze maand dus ook De Strijdmagiër binnen, het slot van deze magische trilogie. Maar niet getreurd, want over een paar weken komt een proloog uit op deze serie, namelijk De Outcast!

Ik kocht deze maand Heel me, het nieuwe boek van Tahereh Mafi. Wat een gaaf vervolg is dit zeg! En aangezien er bij Blossombooks een actie is waarin meerdere titels naar 10 euro zijn afgeprijsd, besloot ik ook De voordelen van onbeantwoorde liefde te kopen.

Ik had al een lange tijd het idee dat Charlie en ik een prachtig verhaal zou zijn waar ik laaiend enthousiast over zou zijn. Uiteindelijk mocht ik het boek gaan recenseren. Duizend hartjes voor dit boek! Dit boek raakte mij heel persoonlijk en in mijn recensie ben ik er vrij open over, waardoor ik veel mooie reacties heb gekregen. Hopelijk gaat iedereen dit boek lezen, want het behoort tot een van mijn favorieten!

Voor Fantasywereld recenseer ik de Talon Saga, dus in mei kwam het laatste deel van deze serie binnen. Het vorige deel vond ik niet heel denderend, dus ik vermoed dat de actie volledig losbarst in dit laatste deel!

Bij Proudbookjunk was er een actie waarin diverse kaarsen en boekenleggers waren afgeprijsd. Die actie kon ik niet voorbij laten gaan! Ik kocht een Hufflepuffkaars, maar ook een Quidditchkaars en een kaars van Hogwarts. Ze ruiken zo lekker en staan zo leuk bij alle Harry Potterboeken en Funko Pops!

Deze maand kreeg ik ook Sterrenstof binnen, aangezien ik zo enthousiast was over het nieuwe boek van Krystal Sutherland. Wat ik van dit boek vond? Dat kan je binnenkort lezen in mijn recensie! Sterrenstof is een liefdesverhaal over een jongen die verliefd wordt op een meisje dat een groot verdriet met zich meedraagt.

Voor Fantasywereld mag ik als het Waar is recenseren, een verhaal vol mysterie en telekinetische krachten. Ik had hem binnen een middagje uit, dus volgende week kan je een recensie verwachten op Fantasywereld! De rechter boekenlegger op de foto heb ik trouwens ook gekocht tijdens de uitverkoop bij Proudbookjunk.

Tot slot heb ik een dekentje gekregen van mijn fangirl, welke ze had gekocht bij een uitverkoop van Celebratebooks. Een boekendekentje, hoe leuk! In de winter ga ik zeker lekker boeken lezen onder dit kleedje.

Dit is mijn Haul van de maand mei. Wat een mooie spulletjes zeg! Daar ben ik wel even zoet mee.

Wat voor leuks heb jij de afgelopen maand gekregen?

6 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Echt super mooie foto’s! Leuke boeken ook. Ik vond Sterrenstof heel mooi 🙂

  1. Dank je wel! Sterrenstof vond ik ook heel mooi 🙂

 2. Wauw, gave foto’s en je bent goed verwend 🙂 (oeh nu klink ik echt als een oma)

  1. Bedankt oma! 😛 Ja, ik heb zeker geluk gehad met al deze mooie boeken 🙂

 3. Weer een mooie haul. Dat dekentje is echt leuk. En Leah ook.
  Ik heb Talon gelezen maar ik weet niet of ik echt verder moet lezen. Het eerste boek kon mij niet bekoren.

  1. Eerste deel is inderdaad nog een introductie! Daarna komt er wel meer actie in, maar het derde en vierde deel vertonen wel veel herhaling…

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.