Book + Fandom Haul Mei 2019

In de maand mei ben ik eerst los gegaan in Tokyo (mijn haul van mijn vakantie komt er nog aan!), maar daarnaast heb ik nog wat leuke boeken en andere dingen binnen gekregen. Tijd voor de maandelijkse haul dus! Ik ben weer goed verwend, dus ik kan je genoeg nieuwe aanwinsten laten zien.

 

Daniëlle Bakhuis vond ik al een geweldige schrijfster door De Eliminatie, nu is haar nieuwe boek De Executie uitgekomen, een heftig verhaal waar je even over nadenkt. Dit boek past ook erg goed bij haar vorige boek en is ijzersterk, dus zeker de moeite waard om te lezen. Ik vind het mooi om te zien dat het steeds duidelijker is dat Nederlandse schrijvers ook grote meesterwerken kunnen maken, Daniëlle Bakhuis kan dit in ieder geval erg goed.

Zonderling is een nieuwe serie van Laini Taylor, die een schitterende cover heeft. Ik hoor alleen maar goede verhalen over dit boek, dus deze ga ik zeker verslinden!

Joany de Vries (Craving Pages) won vorig jaar een schrijfwedstrijd en nu is haar boek uitgekomen! Deze ga ik recenseren voor Fantasywereld, dus daar zal je mijn recensie kunnen lezen als ik hem eenmaal heb gelezen. Heel tof dat de voorwerpen in de schaduw wat dikker zijn, heel tof gedaan!

Mijn fangirl kijkt vaak op Archonia voor nieuwe Funko Pops, zo vond ze de afgelopen maand Zuko van The Last Airbender! Nu is mijn collectie van Avatar compleet (ik mis alleen een exclusive van Aang en Azula, maar die zijn erg duur), dus daar ben ik heel blij mee. Kijk ze eens staan!

Voor Fantasywereld kreeg ik nog graphic novels binnen. Goblins ga ik sowieso lezen (de vorige twee delen heb ik ook al gelezen), alleen de andere is niet aangevraagd. Misschien dat ik die nog een keer ga lezen, hoewel de strip volgens mij niet echt past in het kopje fantasy…  

De geur van groen is van een Nederlandse auteur en gaat over een blind meisje. Toch weet een blind meisje kleuren te beschrijven. Het is zo fascinerend om te zien hoe een blind meisje op haar eigen manier bekijkt, het boek heeft zo’n prachtig einde en is zeker een must-read!

Vijf stappen van jou ken je misschien van de film Five Feet Apart. Ik heb de film mogen zien in een voorbeschouwing, dus mijn recensie zal online komen als de film in de bioscoop draait. Het boek sluit in ieder geval erg mooi aan op de film, dus zeker een aanrader!

Een auteur mailde mij laatst met de vraag of ik was geïnteresseerd in dit boek, aangezien ik de boeken van Buddy Tegenbosch erg tof vind en hij vertelde dat zijn boek wat weg heeft van Buddy’s boeken. Nou, dan wil ik het zeker een kans geven!

Tot slot kreeg ik De magische apotheek, een boek met een prachtige cover die vol magie zit. Dit kinderboek lijkt me heel fantasierijk en ik ben heel benieuwd hoe dit boek wordt!

Dit is mijn haul van de afgelopen maand. Wat voor leuke dingen heb jij de afgelopen maand gekocht of gekregen? Laat het me weten!

2 reacties

  1. Misschien kan je ook eens op Ali kijken voor die Exclusive Funko’s die je nog zoekt. Ik dacht zelf dat ik die leuke Newt met koffer en Hufflepuff sjaal niet meer zou vinden vermits het om een exclusive ging en toen vond ik hem dus op Ali. Een officiële voor een super mooie prijs.

    1. Ah goeie tip! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.