Book + Fandom Haul Mei 2020

In mei kwamen er zeker weer wat mooie boeken binnen. Ook had ik weer wat boeken besteld, mijn portemonnee werd even geleegd! De aanwinsten van de afgelopen maand zijn echte pareltjes, dus ik laat je graag mijn haul zien van de afgelopen maand.

Ik kocht Owen en de soldaat, een ontroerend en mooi kort verhaal in teken van de bevrijding. Zelfs gratis te beluisteren, maar ik wilde graag een fysiek exemplaar! Echt een heel goed verhaal, dus echt een aanrader.

Sara’s walkabout is een spontaan recensie-exemplaar, waar ik gelukkig wat tijd voor had om te lezen. Een mooi verhaal voor kinderen die wat willen weten over Australië, echt een interessant verhaal over een stukje geschiedenis.

Het boek waar ik wel om had gevraagd is het tweede deel van Enigma. Deze science fiction geeft een indrukwekkend toekomstbeeld waarin de mensheid de ruimte gaat verkennen. Het zet je aan het denken wat betreft kunstmatige intelligentie en ik kan niet wachten op het volgende deel. Stukke spannender dan deel 1!

Het tweede en laatste deel van H@ck kwam ook binnen, een erg tof verhaal! Zeker een interessant toekomstbeeld waarin je als lezer zelf kan bedenken wat goed is. Las ook lekker weg door de vlotte schrijfstijl van Mirjam Mous!

De proloog op de Hongerspelen kwam uit, wat een geniaal boek is dit zeg! De ballade van slangen en zangvogels is een ijzersterk verhaal over president Snow in zijn jonge jaren, waar je ook veel leert over de eerste jaren van de Hongerspelen.

Wat als dit het is kan je nu voor 10 euro scoren, dus die besloot ik in huis te halen. Mijn recensie zal snel online staan, zodat jij weet of jij ook dit boek snel in huis moet halen. Het is in ieder geval een liefdesverhaal over twee jongens in New York, door het fantastische duo Becky Albertalli en Adam Silvera!

The witcher 1 en 2 kreeg ik van Fantasywereld, omdat ik de afgelopen jaren zo veel werk voor ze heb geleverd. Ontzettend fijn, want ik wilde zeker deze serie gaan lezen! Het eerste boek heb ik al uit, die niet teleur stelde. Snel maar door met het tweede boek!

Tot slot ontving ik In de ruimte is het stil, een boek over een autistisch meisje in een pleeggezin die hoopt dat haar zus weer bij haar zal komen. Een erg mooi verhaal! Mijn recensie zal ook snel verschijnen.

Dit zijn de aanwinsten van mei. Wat voor leuke spullen heb jij gekregen of gekocht? Laat het me weten!

2 reacties

  1. Ik ben zo benieuwd naar De Ballade van Slangen en Zangvogels! Die ga ik zelf nog wel bestellen deze maand. Zelf heb ik een Diamond Painting ontvangen en hebben we tuinaarde en grasmatten gekocht voor in de tuin :’D Ohja en nog een paar xbox360 games want er was een mooie aanbieding bij Game Mania!

    1. Lekker bezig! Ballade van slangen en zangvogels is trouwens echt GEWELDIG!!!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.