Book + Fandom Haul November 2017

November is weer voorbij, tijd voor een nieuwe haul! Ik heb deze maand ook aardig wat cadeautjes gehad voor mijn verjaardag, die je kan bekijken in mijn verjaardag hauls. In de maand november heb ik ook nog eens wat mooie boeken gekregen en leuke spulletjes in huis gehaald.

 

Young and Awesome was 1 jaar en vierde dat uitbundig! Ik mocht in de feestweek de eerste zijn die een recensie plaatste van The White Rose, het vervolg op The Jewel. Ik heb zeker genoten van dit boek en ik kan niet wachten op het laatste deel! Hier kan je mijn recensie lezen.

S.T.A.G.S. is een thriller van uitgeverij Meis en Maas, ze geven steeds meer YA-boeken uit! Ik deed mee aan de blogtour rondom dit boek, mijn recensie kan je hier lezen.

In november kwam ook De Edele binnen, het vervolg op De Nieuweling! Dit boek vond ik weer lekker spannend, vol geweldige magie en interessante personages. Mijn recensie ga je binnenkort zien op mijn blog!

Voor Fantasywereld mag ik Het zilveren masker recenseren, het vierde deel van de Magisterium-serie. Het derde deel vond ik wat tegenvallen, maar dit deel is weer lekker spannend! Zeker op het einde had ik genoten van alle actie. Mijn recensie kan je binnenkort lezen op Fantasywereld!

Van Uitgeverij Karakter mag ik De Overlevenden recenseren, het eerste deel van The Darkest Minds! Dit boek lijkt mij ontzettend tof en in 2018 kan je zelfs de boekverfilming zien in de bioscoop! Ik kijk er erg naar uit om dit boek te gaan lezen. De cover ziet er in ieder geval episch uit!

Phobos3 is het nieuwe deel van een sci-fi-serie met flinke cliffhangers. Ik ben erg benieuwd naar het derde deel en ik zag zelfs dat er ook een vierde deel van is! Superfijn, want dat betekent dat we nog niet klaar zijn met deze coole serie.

Uitgeverij Q stuurde mij ook Ongehoorzaam, een bijzonder boek over een doof meisje dat houdt van graffiti. Er zitten zelfs mooie illustraties in dit boek, dus ik ben heel benieuwd hoe dit boek gaat zijn!

Rebel is het vierde en nieuwe deel van De 100, de boekenserie waar de tv-serie The 100 gebaseerd op is! De recensie van dit boek kan je binnenkort gaan lezen op mijn blog. Ik vind deze boeken sowieso echt prachtige exemplaren, veel mooier dan de Engelse covers!

Winger is een boek waar ik al maanden naar uitkeek. Dit schijnt een stoer boek te zijn dat zeker gelezen moet worden door jongens, dus dat leek mij een perfect boek! De uitgeverij had ook het idee dat ik dit boek zou kunnen waarderen, dus ze hebben een exemplaar naar mij gestuurd. Ik ben het boek nu aan het lezen en tot nu toe is hij echt hilarisch, dus dat wordt vast een enthousiaste recensie!

De F*ck it list book is een grappig boek over dingen die je vooral NIET moet doen (of wel doen, want f*ck it). Heel grappig, herkenbaar, maar ook erg leerzaam! Hier kan je mijn recensie lezen over dit boek. Een leuk cadeautje voor tijdens de feestdagen!

Monster is het vervolg op de Gone-serie en is echt heel spannend! Michael Grant is weer helemaal terug met zijn toffe serie. In principe losstaand te lezen, maar het is wel flink aan te raden om de hele serie te lezen vanwege spoilers en personages die je niet goed kent als je de vorige boeken niet hebt gelezen. Mijn recensie kan je lezen op Fantasywereld!

Ik was in november ook naar de Pokémonfilm in de bioscoop geweest en daar kreeg ik een kaart bij van Pikachu. Wat een plaatje zeg! Een flink collectors item, dus ik ben erg blij dat ik deze in bezit heb.

Drakenwereld is het derde deel van De orde van de drakenmenners en dit boek mag ik recenseren op Fantasywereld. Nog een leuk ding, een quote van mijn blog staat op de boekenlegger die hoort bij de serie! Supertof, dus ik hoop dit boek snel te gaan lezen!

Ik heb ook een Funko Pop gekocht die in de aanbieding was bij een winkel in Den Haag, namelijk Queenie van Fantastic Beasts and Where to Find Them! Deze kan Newt en Tina gaan vergezellen in mijn boekenkast, woehoe!

Mijn moeder werkt bij de bibliotheek en neemt af en toe boeken voor mij mee. Deze boeken over magische wezens waren afgeschreven en mijn moeder had wel het idee dat ik deze boeken ga waarderen, wat ik zeker doe! Ik ben erg benieuwd naar alle informatie over vele magische wezens, fijn nieuw informatief leesvoer!

Blossom Books heeft een prachtige uitgave van De Notenkraker uitgegeven en ik mocht hem recenseren voor Fantasywereld! Een mooi verhaal voor tijdens de koude wintermaanden met ook nog eens schitterende illustraties. Zeker een aanrader! Hier kan je mijn recensie lezen.

Dit was mijn haul voor de maand november. Flink wat mooie nieuwe boeken! Hoe was jouw november, nog leuke boeken/spullen gekocht? Laat het me weten in een reactie hieronder!

2 reacties

    • boekenwormmam op december 5, 2017 om 12:10 pm
    • Reageer

    Wow een flinke haul deze maand. En veel draken dat is altijd goed!

    1. Meer draken is meer beter! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.