Book + Fandom Haul November 2019

In de afgelopen maand ben ik weer verwend met allemaal nieuwe spullen. Zo vierde ik mijn verjaardag en kreeg ik veel cadeautjes, die je in mijn verjaardag haul kan zien. Verder ging ik nog naar Dutch Comic Con, in mijn haul kan je zien wat ik daar allemaal heb gekocht! Daarnaast heb ik nog andere dingen gekocht en gekregen, dus die laat ik graag aan je zien.

Ik ontving Muze, het vervolg op Zonderling! Alweer met een betoverende cover, en waarschijnlijk ook met een net zo wonderbaarlijk verhaal als het vorige boek. Laini Taylor schrijft gewoon zo magisch, ik kan niet wachten om dit boek te gaan lezen!

Sophie en de drakentranen mag ik gaan recenseren voor Fantasywereld. De cover ziet er in ieder geval uit, ik ben benieuwd wat voor avonturen Sophie gaat beleven met deze draak.

Steeds verder weg lijkt me een heel bijzondere contemporary die wel erg heftig is, maar ook ontzettend ontroerend. Het is vast zwaar om in het hoofd te duiken van een meisje die mentaal erg worstelt, maar ik denk dat het ook belangrijk is om zulke boeken te lezen en te weten hoe dit is, zodat je beter kan handelen als je iemand kent die in dezelfde situatie zit.

Op zoek naar Paulie Fink is het nieuwe boek van Ali Benjamin en heb ik afgelopen maand meteen gelezen. Wat een geweldig boek is dit zeg! Het is een heel mooi verhaal over vriendschap met de meest geweldige klas die je je maar kan bedenken.

Ook ontving ik het vierde deel van De beproevingen van Apollo. Ik vind het zo gaaf dat Rick Riordan zijn fictieve wereld steeds meer weet uit te breiden, en Apollo is ook een geweldige hoofdpersoon in deze serie!

Wat de zee vertelt ontving ik ook afgelopen maand, inclusief bedeltje! Ik ben erg benieuwd naar dit verhaal, dus ik hoop deze ook snel op te gaan pakken.

Daarbij kreeg ik ook Finale, het laatste deel in de Caraval-serie! Hoe zou dit verhaal eindigen? Ik kan niet wachten om daar achter te komen…

Tot slot vierde ik met mijn dispuut Sinterklaas en trokken we lootjes. Degene die mij had, kocht twee leuke Japanse kookboeken voor me. Heerlijk! De 500 sushi is lekker compact en ik sta te springen om eens sushi te gaan maken, en de minibijbel van de Japanse keuken bevat veel informatie van de Japanse keuken, kookgerei en ingrediënten, maar bevat ook een hoop toffe recepten die ik wil uitproberen.

Dit is mijn haul van de afgelopen maand. Wat voor leuks heb jij allemaal gescoord? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.