Book + Fandom Haul November 2020

De afgelopen maand kwamen er weer aardig wat mooie boeken binnen, maar had ik ook wat aankopen voor mezelf gedaan! Nu ik fulltime werk heb ik meer geld om uit te geven, dus ik had mezelf even getrakteerd op wat leuks. Zo is er weer een mooie maandelijkse boekenbuit, maar daarnaast heb ik ook wat anders gescoord.

De Gevallen Koning is het vervolg op De Wrede Prins, en ik ben ambassadeur van dit boek! Je gaat nog genoeg zien van dit boek, want ik heb speciale blogs in de planning staan. De readalong van dit boek is inmiddels afgelopen, maar ik kijk in ieder geval erg uit naar het derde deel, die in 2021 uit gaat komen! Ook weer in limited edition, dus weer er snel bij om deze prachtige editie in huis te halen!

Ik ontving Schaduwbroer, een bijzonder verhaal over rouwverwerking, soloreizen en Japan. Erg inspirerend, ontroerend en fascinerend! Binnenkort kan je mijn recensie lezen over dit boek.

Terug naar Raas neemt je weer mee op een spannend avontuur naar een magische wereld, erg leuk om meer hierover te lezen! Dit is echt een topper onder de middle grade fantasy, echt een aanrader voor alle jonge lezers.

Het laatste deel van De beproevingen van Apollo is uit! Ik wachtte al maanden af op De tempel van Nero, ik ben zo benieuwd hoe het eindigt! Kan Apollo weer zichzelf worden, of zal hij een sterfelijke blijven? En hoe gaat het met de andere personages in deze mythologische wereld? En komen er nog boeken aan binnen dit universum? Ik lees in ieder geval enthousiast verder in het verhaal, tot nu toe bevalt het goed!

Er kwamen nog twee strips binnen voor Fantasywereld, hoewel deze niet veel haast hebben (Fantasywereld heeft ze namelijk niet aangevraagd). Een aparte tekenstijl, maar misschien dat deze strips me wel gaan plezieren!

Ik trakteerde mezelf op de Eeveelutions Funko Pops. Ik wilde zo graag Flareon, Jolteon en Vaporeon hebben, en nu kan ik ze toevoegen aan mijn collectie! Ik hoop zeker uiteindelijk meer Pokémon Funko Pops te bemachtigen, want ze zien er zo leuk uit! Funko Pops van de personages zoals Ash of gamepersonages lijken me ook erg gaaf, dus daar ga ik nog voor duimen.

Bij een bestelling op Bookdepository haalde ik ook Sword Art Online 11 en 12 in huis, zo kan ik weer verder met deze serie! Ik heb deel 13 en 14 al, dus nu kan ik weer een tijdje vooruit.

Dit zijn mijn aanwinsten van de maand november. Wat is jouw mooiste aanwinst? Laat het me weten in de reacties!

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Leuk dat ze voor de gevallen koning weer gekozen hebben voor een limiter edition. Het ziet er mooi uit en ik heb meteen een extra excuus om het boek sneller te kopen ook al ligt er nog genoeg op mijn tbr stapel.

    1. Snel erbij zijn hoor, want als die eerste editie er doorheen is wordt hij niet meer zo mooi! 🙂

  2. Ik was echt super blij toen bleek dat De gevallen koning ook in die prachtige gelimiteerde editie uitkwam en wat was het verhaal tof. Nu dus weer even aftellen tot het derde deel uitkomt.

    1. Ik kan niet wachten! Hij verschijnt in april 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.