Book + Fandom Haul November 2021

De afgelopen maand zijn er weer genoeg mooie boeken op mijn matje beland, maar ook wat andere spullen kwamen mijn kant op. Genoeg te laten zien in deze maandelijkse haul!

Afgelopen maand kocht ik de Demon Slayer Complete Box Set, alle 23 delen zitten hierin! Ik kon deze niet laten liggen, en inmiddels zijn de prijzen ook flink omhoog gegaan. Ik volg nu de anime (die erg gaaf is), dus nu kan ik zelfs verder met het verhaal door de manga!

Ook kocht ik Pokémon Brilliant Diamond, een erg leuke remake! Verder won ik bij wonkastcgshop een klein tinnen doosje van Pokémon Celebrations, met erg mooie kaarten er tussen!

Mijn fangirl kocht laatst een aantal printjes via redbubble, en ze had ook twee printjes van Avatar voor mij gehaald! Hele mooie illustraties, die ga ik vast nog vaak gebruiken voor foto’s!

Het laatste deel van De magische apotheek is uit, nu kan ik eindelijk erachter komen hoe het verhaal eindigt! Dit is een hele fantasierijke boekenserie voor jonge lezers, maar ook ik geniet van het wonderbaarlijke avontuur en alle mooie illustraties.

Wie is Adam Westerman? is een nieuw boek bij Best of YA, geschreven door een Nederlandse auteur (die voor het eerst na een aantal kinderboeken is begonnen met een YA-boek). Heel benieuwd hoe dit verhaal gaat zijn, het doet me redelijk denken aan Boy 7!

De Bronzen Stad is het nieuwe pareltje van Bestoffantasy, en wat is het een geweldige limited edition geworden! Het is ook een dikke pil, dus hier ben ik voorlopig wel even zoet mee.

Ik had Lore vooruit besteld, dus ik kreeg de limited edition in huis! Daarbij kreeg ik een tof pakket met wat fanart bij het verhaal, en ik ben hem momenteel aan het lezen. Wat een tof verhaal is dit! Recensie zal deze maand nog verschijnen.

Ik kocht daarnaast het twintigste deel van de manga My Hero Academia. Ik kan niet wachten om meer delen in huis te halen, want ik kom aardig in de buurt waar de anime nu is!

Dit zijn mijn aanwinsten van de afgelopen maand. Hier kan ik voorlopig mee vooruit! Heb jij nog leuke dingen gekocht of gekregen de afgelopen maand? Laat het me weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.