Book + Fandom Haul Oktober 2017

De maand oktober was weer een prima maand. Hoewel ik mijn cadeautjes van mijn verjaardag nog niet meetel in deze haul (die komt namelijk later deze maand online), heb ik in de maand oktober toch een mooie buit binnen geslagen!

 

Van Best of YA ontving ik Warcross van Marie Lu. Ik was ontzettend benieuwd naar dit boek. Ik kan al enorm genieten van de boeken van Marie Lu, maar een boek over virtual reality games spreekt mij nog meer aan! Mijn recensie over dit boek zal morgen verschijnen op mijn blog, want voldeed het wel aan mijn verwachtingen? Cliffhanger tot de max, bij deze dus tot morgen op mijn blog.

Iskari: De laatste Namsara kwam ook uit en die MOEST ik gewoon hebben, dus ik had deze snel gekocht toen hij uitkwam. En man man man, wat is hij toch goed! De poster aan de binnenkant is ook zo mooi! Mijn recensie over dit fantasierijke en wonderbaarlijke boek kan je hier lezen.

Eagletoys is een hele leuke webshop die zich vooral richt op knuffels, met name Pokémon! De mensen van de webshop hadden advies nodig van mij, dus na wat tips en tricks voor de webshop kreeg ik als dank deze Vaporeon toegestuurd. Als verrassing zaten er ook nog wat stickers in het pakket, superleuk!

Het nieuwe magazine van Best of YA is weer uit, dus ook deze had ik snel gehaald bij de boekhandel. Deze is gratis op te halen, dus haal hem snel!

Voor Fantasywereld kan ik wat graphic novels recenseren, dus voor de komende tijd heb ik die ook weer te lezen. Goblins is een nogal grappig verhaal over goblins die maar al te vaak aan hun einde komen, Donjon is een wat luguber verhaal als ik de tekenstijl zo zie.

Kamp Halfbloed: Vertrouwelijk mocht ik deze maand ook ontvangen. Ik ben een groot fan van Rick Riordan, dus dit boek moest ik uiteraard gaan lezen! Mijn recensie zal binnenkort verschijnen, maar ik kan alvast verklappen dat ik heb genoten van de humor in dit boekje en alle leuke illustraties van Kamp Halfbloed!

De goudvisjongen is een heel bijzonder verhaal over een jongen met enorme dwangstoornis, maar het gaat ook over een mysterie. Het is een prachtig kinderverhaal (wat ook prima te lezen is voor oudere lezers!) dat ik mag recenseren voor Meis & Maas.

Dit is mijn haul voor de maand oktober! Weer wat mooie boeken erbij, ik ben tevreden! Hoe is jouw maandje geweest, ook nog leuke boeken in huis gehaald? Laat het me hieronder weten in een reactie!

3 reacties

  1. Iskari is echt super mooi. Oktober was voor mij een maand met veel te veel boeken, haha.

    1. TE veel boeken bestaat niet, Annemieke 😛

      1. Voor mijn boekenkast wel. 😉

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.