Book + Fandom Haul Oktober 2018

Hoewel ik veel heb moeten studeren, heb ik naast het leren ook leuke dingen gekocht en gekregen. Tijd om al mijn aanwinsten van de afgelopen maand te bekijken! Ik ben lekker verwend (helemaal omdat ik al mijn verjaardagscadeautjes nog laat zien in een aparte haul), dus er is genoeg te zien.

 

In oktober kwam Schaduw van de vos binnen, het nieuwe boek van Julie Kagawa die is gebaseerd op Japanse mythologie. Ik vond dit boek erg gaaf (ik ben immers een fan van Japan), maar dit boek had soms ook wat minpuntjes. Meer lezen over dit boek? Bezoek dan zeker Fantasywereld, want daar is mijn recensie te vinden.

Het vervolg op Warcross kwam ook binnen, ik ben zo benieuwd naar Wildcard!

Chinouk Thijssen kwam met een nieuw boek, nu een YA-thriller over een balletschool. Ik vond hem erg goed, ik kan niet wachten op het vervolg!

Voor Fantasywereld kreeg ik vier graphic novels die ik de komende tijd kan gaan recenseren. Ze zien er goed uit en elke graphic novel leek me al tof, dus ik ben erg benieuwd naar deze verhalen. Ik heb er al twee gelezen en ik ben erg enthousiast! Mijn recensies zullen dus verschijnen op Fantasywereld.

Voor de BKYA (de boekenkrant voor YA-lezers) las ik Een zeer opmerkelijk verschijnsel, waarvan je de recensie kan lezen in de aankomende BKYA! Ik kan in ieder geval verklappen dat ik hem zeker goed vond, maar dat het wel wat anders is dan de boeken van John Green.

Kass Morgan heeft ook een nieuwe serie, Lichtjaren. Ik vind Kass haar verhalen heel leuk (sci-fi met een soort soapachtige drama) en haar personages hebben veel onderlinge verbanden, waar ik erg van kan genieten. Dit boek heb ik ook meegenomen op vakantie!

Bij de Kruidvat waren er weer Dorbz te koop, nu van Assassin’s Creed en Stranger Things. Die moest ik natuurlijk hebben! Nu vergezellen ze de Funko Pops in mijn boekenkast.

Het laatste deel van The Jewel uit, The Black Key! Hoe zal deze serie afgesloten worden? Ik vermoed dat het episch gaat worden…

Ik kreeg ook Mermaid binnen, een retelling van De kleine zeemeermin. Wat is de cover toch mooi! Dit boek en het vorige boek krijgen zelfs wat extra aandacht op mijn blog, dus houd dat zeker in de gaten…

Wendy Brokers is een Nederlandse auteur en heeft een YA-boek geschreven bij Best of YA, ik ben heel benieuwd hoe deze thriller is! Het verhaal speelt zich af in Londen, wat ik al erg gaaf vind (dit is namelijk een van mijn favoriete steden). De laatste halte klinkt als een beklemmend verhaal, in mijn recensie zal je horen of dat ook zo is.

Ik werd laatst benaderd om een boek uit de Dizary-wereld te lezen. De cover ziet er in ieder geval mooi uit en het is een vrij dun boekje, dus ik ga hem snel lezen zodat ik weet of deze wereld mij bevalt.

Ik kreeg ook nog Twister, een heel magisch verhaal. Voor iets jonger leespubliek, dus dit leest vast als een trein! De glimmende cover vind ik in ieder geval schitterend!

De Misschepsels van Meh: De Schemerling is een boek waar ik aan heb geholpen, want ik was de aanleiding dat het boek werd geschreven! Ik heb namelijk het personage Flok gespeeld in een toneelstuk en achteraf zei ik dat mijn regisseuse er een boek over zou moeten schrijven. Dat is dus gelukt! Ik ben nog niet heel ver in het boek, maar het leest heel prettig en beeldend.

Ook kreeg ik de Kerstmisaurus binnen, wat een prachtig boek! Deze recensie van dit boek zal je naar aanloop van december wel tegen gaan komen, zodat je het boek in huis kan halen voor de kerstperiode!

 Dit zijn alle dingen die ik heb gekregen en gekocht de afgelopen maand, nog maar te zwijgen over de cadeautjes die ik heb gekregen… Daar zal nog een aparte haul van komen. Wat is jouw mooiste aanwinst van oktober?

5 reacties

Naar het reactie formulier

  • Merel op november 7, 2018 om 7:19 am
  • Reageer

  Voor de dorbz MOET ik echt naar de kruidvat, zo cool! Er staat overigens december in plaats van oktober op het einde 😉

  1. Zeker doen, hopelijk hebben ze er nog een paar. En thanks voor het melden, ik denk dat ik door de Kerstmisaurus wat verward raakte 😉

 1. Ik heb in oktober heel wat nieuwe juweeltjes binnen gekregen maar Mermaid en Zij en ik waren absoluut top drie materiaal!!

  1. Ik hoop ook zeker snel Zij en ik te gaan halen, lijkt me een erg mooi verhaal 🙂

 2. Het lezen wil deze maand minder goed lukken dus is De schaduw van de vos nog steeds niet uitgeraakt. Naar Wildcard ben ik echter ook heel benieuwd. De bundeling met cartoons van Niet Nu Laura en De Kraaien-duologie van Leigh Bardugo zijn mijn favoriete aanwinsten van oktober.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.