Book + Fandom Haul Oktober 2019

De afgelopen maand kreeg ik weer een paar toffe boeken binnen, dus deze wil ik uiteraard aan je laten zien! Het zijn vooral redelijk dunne boeken, dus die kan ik waarschijnlijk ook binnen korte tijd verslinden.

Clownsnacht is een jeugdhorror van Daniëlle Bakhuis, een boek dat zelfs mij rillingen wist te bezorgen. Erg spannend, vol ijzingwekkende cliffhangers en zelfs een nawoord waardoor ik nog meer moeite had met slapen… Echt een geniaal kort verhaal!

Elke dag broerdag is een ontzettend mooi verhaal over stiefbroers die niet van elkaar gescheiden willen blijven. Ook een boek dat je binnen korte tijd uitleest, echt genieten!

Hazels Pentakel en Hazels Spreuk had ik spontaan ontvangen, nieuwe edities van de Heksenspiegel-serie! Echt prachtige covers, dus ik ga zeker deze heksenserie ontdekken.

Birthday kreeg ik toen ik bijna jarig was, lekker hoor! Dit lijkt me een erg mooi boek over diversiteit en vriendschap, dit boek hoop ik dan ook snel op te gaan pakken.

Tot slot Scharlakenrode magie, een nieuwe serie van Cassandra Clare (samen geschreven met Wesley Chu) over Alec en Magnus in Parijs! Iets dunner dan Cassandra’s andere verhalen, dus die is vast heerlijk om te lezen!

Dit zijn de boeken die ik de afgelopen maand binnen heb gekregen. Maar er komt nog meer, maar dat laat ik zien in mijn verjaardag haul!

Wat is jouw mooiste aanwinst van de afgelopen maand?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.