Book + Fandom Haul Oktober 2020

De afgelopen maand ben ik echt enorm verwend als ik kijk naar alle boeken die ik binnen heb gekregen. Ik was aan het eind van de maand jarig, maar door de hele maand heen heb ik mooie dingen gekregen! Een haul van mijn cadeautjes voor mijn verjaardag komt er nog aan, maar voor nu heb ik een boel boeken te bespreken die ik heb ontvangen.

Gloei is een prachtige bundel van interviews met allemaal jongeren met allemaal verschillende geslachten, seksualiteiten of van een bepaalde afkomst. Diverse verhalen die erg openhartig en eerlijk zijn, heel mooi om deze jongeren via zo’n interview te leren kennen!

Heks van vuur en oorlog komt de elfde uit, maar ik heb een vooruitexemplaar al mogen ontvangen. Op de dag van de release komt mijn recensie online!

Feniksbloed is een nieuw boek van Adam Silvera, dit keer een fantasy. Helaas niet het genre waar hij veel over moet schrijven, want ik vond dit boek helaas een beetje tegenvallen.

Deze dikke pil kreeg ik spontaan binnen, het nieuwe verhaal van Christopher Paolini! Dit keer een ruimteavontuur, ik ben benieuwd! Slapen in een zee van sterren is tot nu toe erg mooi, maar ik denk niet dat ik hem snel uit kan lezen.

Toen ik de sterkste was is het nieuw vertaalde boek van Jason Reynolds, hoewel dit zijn debuut is. Is een beetje aan te merken doordat het boek minder impact maakte, maar ik vind het wel een erg mooi verhaal en de cover vind ik nog leuker na het lezen van het verhaal. Recensie zal binnenkort verschijnen!

Als Vuur en Dit is best een episch liefdesverhaal heb ik ook gekregen, twee mooie verhalen vol diversiteit. Als vuur gaat over een zomer in Zweden waarin twee meisjes die enorm van elkaar verschillen een bijzondere band krijgen, terwijl Dit is best een episch liefdesverhaal gaat over een biseksuele jongen die niet op zoek is naar de liefde, of toch wel? Recensies verschijnen deze maand!

Voorbij het Wederwoud kan ik gaan lezen voor Fantasywereld, ik ben er net in begonnen! In ieder geval een erg mooie cover, ik ga in ieder geval snel verder lezen! Ik vind het erg tof dat steeds meer Nederlandse auteurs in de spotlight worden gezet, want ook Nederlandse en Vlaamse auteurs bezitten veel schrijftalent.

Voor Fantasywereld kreeg ik ook De Academie van Astrid Boonstoppel. Andere lezers moesten helaas nog even wachten voor dit boek, maar ik had hem vorige week al binnen gekregen! Een erg tof verhaal in een bijzondere academie voor meisjes met veel potentie, las heerlijk weg!

De toekomst van Hawking heb ik ook nog ontvangen, het afsluitende deel van de Accelerati-trilogie! Hoe zou het gaan eindigen met alle bijzondere voorwerpen en de kinderen die deze proberen te verzamelen? Het tweede deel eindigde zo spannend, dus ik wil snel het slotdeel lezen!

Mijn fangirl kreeg Tussen de beesten en wilde rozen voor haar readalong, dus ik las met haar mee! Tot nu toe is het echt een fantasierijk, creepy en bijzonder sprookjes waar ik geen genoeg van kan krijgen!

Tot slot kreeg ik Wat zou Justyce doen?, het vervolg op Wat zou Martin doen?. Zo goed dat er een vervolg van is, de hoofdpersoon wist mij zeker te raken. Recensie volgt!

Mijn verjaardag haul gaat nog even duren, want van het verjaardagsgeld dat ik heb gekregen ga ik eerst wat boeken bestellen die waarschijnlijk over een tijd pas aankomen. Dat heb je dus nog van me tegoed! Ik hoop de haul in december te plaatsen, zodat ik zeker weet dat alles binnen is. Wat is jouw mooiste aanwinst van de afgelopen maand? Laat het me weten!

2 reacties

    • Audrey op november 8, 2020 om 11:12 am
    • Reageer

    Wat een mooie boekenbuit! Ik ben zelf heel erg benieuwd naar Gloei (want het krijgt zo’n goede recensies) en Dit is best wel een episch liefdesverhaal.

    1. Ik denk dat je beide boeken ook fantastisch gaat vinden Audrey! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.