Book + Fandom Haul September 2017

De maand september is echt een hele mooie maand geweest als je kijkt naar mijn haul. Mooie boeken gekregen, boeken gekocht (op het boekenfestijn, mijn buit kan je hier zien), ook nog een coole nerdwinkel bezocht (Bitropolis, daar zal ik binnenkort een blogje over plaatsen met mijn aankoop!) en meer.

 

In het begin van de maand kwam De gloed van gedoofde sterren binnen, het tweede deel van de Ventura-Saga! Het eerste deel was een soort Romeo & Julia in de ruimte, maar het einde werd heel spannend en ik kon vanaf dat moment uitkijken naar het vervolg. Mijn recensie volgt over dit boek! Om een klein vooruitzicht naar de recensie te geven: leuk vervolg, interessante setting, wel beetje klef qua romantiek.

3PAK is het gratis boekje die je kan krijgen tijdens de Literatour. Ik vond het een mooie verhalenbundel vol diversiteit, ik vertel er meer over in mijn blogje over 3PAK.

Aan het hof van Eden kan ik lezen voor Fantasywereld. Mijn recensie zal daar dus ook verschijnen. Ik vond het boek wel leuk, maar het begin was erg traag en de personages waren nog niet levendig genoeg voor mij, dat kwam pas richting het eind van het boek.

Ik deed mee aan de blogtour van Spellslinger, een heerlijke begin van een veelbelovende fantasyserie. Uiteindelijk kreeg ik een mooi pakket binnen met het boek, kaart, boekenlegger en handtekening van Sebastien de Castell! Supertof, ik kijk nu al uit naar de vervolgdelen die net zo mooi worden als dit eerste deel!

De nieuwe Aniway ligt nu ook in de winkel. Aangezien ik een abonnement heb op dit tijdschrift, kwam hij al snel binnen. Dit is alweer een leuke en diverse editie van de Aniway, genoeg leuke anime-aanraders die ik wil zien!

Ook kreeg ik een prachtige mok. Ik had deze mok gezien op Instagram en meteen gekeken op de Etsyshop van Hannah Alexander, maar ik zag dat er maar een aantal worden verkocht. Deze illustraties van personages van Avatar (zoals Aang als Korra) zien er geweldig uit. Ik besloot nog even te wachten totdat ik zeker wist dat ik hem zou kopen, maar ik kreeg de mok cadeau van mijn vriendin, een enorme verrassing! Dit is veruit mijn mooiste mok, dus deze ga ik maar al te vaak gebruiken tijdens het drinken van thee. Wat een plaatje zeg!

Livestream van Buddy Tegenbosch is uit, een spannend verhaal vol actie in New York. Buddy is echt een schrijfheld en ook dit verhaal was weer fantastisch, je leest het echt zo uit!

De MacDonalds geeft nu weer wat Pokémonspeeltjes uit, nu die van Sun en Moon! Uiteraard ben ik twee keer langs geweest, dus deze Pokémon vergezellen nu de rest van mijn collectie.

Deze maand kwam een Bullet Journal binnen van Natascha Kranenburg, bekend van de blog planningroutine. Binnenkort zal ik hier nog een recensie over plaatsen, maar daarnaast ook meer! Deze Bullet Journal ga ik namelijk gebruiken voor het jaar 2018, dus richting dat jaar zal ik nog blogjes plaatsen over de opmaak van mijn Bullet Journal.

Tot slot is er een actie bij de Kruidvat geweest waar je voor 4 euro Funko Pops kon kopen. Dat is haast niks! Ik kreeg van mevrouw fangirl een leuke Star Wars pop, Han Solo mag nu naast Rey staan in mijn boekenkast! Hij is erg tof en hij heeft een bobble head. Het standaardje erbij zorgt ervoor dat hij ook lekker stevig staat, ideaal!

 

Dit was mijn haul voor de maand september. Mijn nerdy collectie blijft zich maar uitbreiden joh!

Wat voor leuks heb jij de afgelopen maand gekregen/gekocht?

2 reacties

  1. Oeh wat een gave mok zeg! En jaaaaa de Pokémon goodies bij de Mac, ik ben er 3 keer geweest en heb 4 (waarvan 1 van de collectie van vorig jaar) Pokémon figuurtjes gekregen.

    1. Haha, van de oude collectie heb ik er ook een paar 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.