Book + Fandom Haul September 2019

In de afgelopen maand kwamen er een hoop leuke pakketjes binnen. Veel nieuw leesvoer, dus daar begin ik mijn studiejaar erg goed mee!

Ik had ten eerste een Avatar pakket gekocht van Knightmares and Daydreams. Wat een tof pakket is het toch geworden! Hier kan je de hele unboxing van bekijken.

Versplinterd is het laatste deel in de Gewist-trilogie. Wat is ervan vond? Dat lees je aanstaande zaterdag op mijn blog!

Dor is een spontaan pakketje dat ik had ontvangen. Een boek die je waarschuwt over de klimaatverandering. Ik weet niet nog of ik dit boek snel kan oppakken, maar het boek klinkt in ieder geval interessant!

De school van de magische dieren ga ik recenseren voor Fantasywereld. Dit boek is echt ontzettend vrolijk en zit vol mooie vriendschappen en bijzondere dieren. Een heel leuk kinderboek, aanradertje!

Het land van Raas is echt een magisch mooi boek. Alle illustraties zijn fantastisch en het verhaal is zo vindingrijk en vol fantasy! Ik kan nu al niet wachten op het vervolg, mijn recensie verschijnt binnenkort!

Misschien is het anders is een heel luchtig romantisch verhaal over een jongen van Koreaanse afkomst die van zijn ouders eigenlijk geen relatie mag hebben met een meisje die niet Koreaans is. Een heel mooi verhaal en het leest lekker weg, ook van dit boek zal een recensie verschijnen!

Riverdale heeft nu een twee boek, dit keer waarin Archie, Veronica, Betty en Jughead een tripje hebben buiten Riverdale. Tof verhaal, alleen voegt het misschien niet ontzettend veel toe. Lees hier mijn recensie!

Bij het Moon YA Event (waar je hier meer over kan lezen) kreeg ik Nocturna, een fantasyverhaal waar ik heel benieuwd naar ben! Ook kregen we een bookplate van de auteur erbij, hoe tof! @thequeenofgeek zal op Instagram een readalong houden van dit boek, waar je zelfs kans maakt op leuke prijzen! Stuur haar zeker een berichtje als je geïnteresseerd bent.

Tot slot nog vier boeken die ik had gekregen. Ten eerste Het schaduwjaar, een heftig verhaal over vrouwen die hard worden onderdrukt. Erg sterk verhaal! Ook kwam het laatste deel van de Truth or Dance-trilogie binnen, ik ben zo benieuwd hoe het eindigt en wie de dader is! Ottillie en de Drochtenjagers zal ik recenseren voor Fantasywereld (ik vind het alleen heel jammer dat dit geen hardcover is, dan zou die veel mooier zijn!) en de 3PAK van dit jaar, met weer drie bijzondere verhalen.

Dit is mijn haul van de afgelopen maand. Wat voor mooie aanwinst heb jij laatst bemachtigd? Laat het me weten!

2 reacties

  1. Dat Avatar pakketjes is leuk! 0.o

  2. De School van de Magische Dieren ziet er echt heel leuk uit! Maakt niet uit dat het een kinderboek is 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.