Book + Fandom Haul September 2020

De afgelopen maand heb ik genoeg boeken binnen gekregen, maar heb ik ook nog wat merchandise en boeken gekocht. De nerd-verzameling is weer uitgebreid, dus ik vertel je graag over alle aanwinsten van de afgelopen maand!

Een boek dat ik nog niet heb laten zien is Het mes van de sluipmoordenaar, de proloog op De glazen troon! Dit is inclusief mooie boekenbox zodat je alle boeken mooi kan bewaren. Kijk die artwork op de achterkant toch! Echt een pareltje!

Liefde van A tot Z is een van de mooiste boeken die ik dit jaar heb gelezen. Het is een boek welke erg leerzaam is op het gebied van racisme, het weet echt je respect voor iemands cultuur te vergroten. Een erg fijne schrijfstijl en ook nog eens hele sympathieke personages, ik ben enorm fan!

Het negende huis kreeg ik ook, een volwassen fantasy van Leigh Bardugo. Een boek vol mysterie, maar het was niet helemaal voor mij weggelegd.

Een paar strips die ik kan recenseren voor Fantasywereld kwamen binnen. Zo keek ik erg uit naar Super Kaka 3, die erg tof was! Daarbij ontving ik het mysterieuze tweeluik Ravencroft, welke ook erg leuk was. Tot slot Er was eens… het leven, waarin je meer komt te weten over het menselijk lichaam.

Bij de Donner bestelde ik de Pikachu Funko Pop, die past nu mooi bij Eevee! Hij was ook vrij goedkoop, dus die kon ik gewoon niet laten liggen. Ze matchen mij Nintendo Switch, ik ben helemaal tevreden!

Tijdens de boekenweek voor jongeren kon ik de 3PAK in huis halen, weer een erg leuke en diverse verhalenbundel voor jongeren! Hopelijk kan het veel jongeren inspireren om meer boeken te gaan lezen.

Mijn fangirl kon via iemand tweedehands erg goedkoop funko pops halen van Game of Thrones. Drie had ze nodig voor haar custon made pops, maar de rest mocht ik hebben! Deze staan nu lekker bij de rest van de collectie.

Bij de action was er nog een Funko Pop van Ni No Kuni, waar ik al twee pops van had. Nu is de collectie compleet, ik vind ze zo leuk bij elkaar staan!

Mijn fangirl en ik hadden wat Funko Pop in huis geslagen, zoals drie nieuwe Funko Pops van My Hero Academia! In totaal hebben we er nu zes van deze anime, maar we willen zeker meer! Op de foto staat niet Amon van The Legend of Korra, maar die zal ik fotograferen als ik de hele collectie compleet heb.

Onvindbaar is een YA-thriller over een meisje in een Duitse kostschool, die onderzoek doet naar de vermissing van een van haar klasgenootjes. Helaas niet een boek voor mij, maar de schrijfstijl was wel erg prettig. Mijn recensie komt binnenkort online!

Zomerburen is het debuut van Rianne Robben en gaat over een zomer op het platteland, waarin seksualiteit, twijfels over je studiekeuze en meer wordt aangekaart. Zo’n fijn verhaal, ik ben fan en kan niet wachten op meer verhalen van Rianne! Mijn recensie komt snel online, want dit boek is een enorme aanrader!

Het was weer een flinke maand wat betreft nieuwe aanwinsten, ik ben tevreden! Heb jij nog wat leuks gekregen en gekocht? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.