Book + Fandom Haul September 2021

In de maand september heb ik weer erg veel nieuwe aanwinsten in huis gehaald. Boeken, merchandise en meer, het was weer een volle maand! Ik vertel je graag wat ik allemaal heb gekocht en gekregen, want het is een hoop. En dat te bedenken dat ik al mijn aankopen van mijn vakantie niet heb meegeteld! De haul daarvan kan je hier lezen.

Naast Sterrenvlucht kreeg ik later in de maand ook Sterrenzicht, het tweede deel in de Skyward-serie! De covers zien er echt zo prachtig uit, echt een aanwinst voor in de boekenkast met zulke mooie ruggen!

Ik ontving ook het derde deel van Enigma. Deze serie weet een bijzonder toekomstbeeld te geven met buitenaardse wezens en veel genetische manipulatie. Kunstmatige intelligentie is op een veel hoger niveau, en het tweede deel was erg spannend. Dit derde deel weet hopelijk nog meer antwoorden te geven op vragen rondom de kraken!

Water is het nieuwe vertaalde boek van Holly Black, en is ook uitgegeven als limited edition en is het eerste deel van een trilogie. Een erg bijzonder en luguber fantasyverhaal, ik kan niet wachten op het tweede deel! Naast een recensie heb ik ook de Water-booktag ingevuld, en er zelfs fanart van gemaakt.

Deze maand kwam ook Luna binnen, het vervolg op Gozert. Ik vond dit eerste deel zo fantasierijk, hartverwarmend en grappig, en dit vervolg is het ook! Dit keer volg je een personage die in het eerste deel een belangrijke rol speelde, en nu kan je veel meer over haar lezen. Weer een geweldig verhaal, en ook nog eens vol avontuur!

Ik ben dol op de serie Sex Education, en nu is er ook een boek van! De Roadtrip is een erg vermakelijk verhaal waarin je een avontuur meemaakt met vier van de personages. Erg grappig, blijft mysterieus en de personages zijn precies zoals in de serie.

Bij de Donner kon je voor 8 euro verschillende titels scoren, zoals Boy Queen! George Lester heb ik een aantal jaar geleden ontmoet in Londen en hij heeft een boek geschreven over drag queens. Dit lijkt mij een ontzettend positief en grappig boek, dus die nam ik zonder twijfels mee! Hopelijk kan ik hem snel gaan lezen.

Ik kocht ook weer een aantal manga. Zo kocht ik Pokémon Adventures Heartgold & Soulsilver, nu kan ik eindelijk verder met de manga van Pokémon. Deel 2 komt er nog aan, dus daar wacht ik nog op voordat ik ze ga lezen. Ik kocht ook Pokémon Mystery Dungeon Ginji’s Rescue Team, het verhaal gebaseerd op de game. Deze had ik als tiener gelezen via het Jetix Magazine, maar nu heb ik hem ook als manga! Verder kocht ik het vijftiende deel van My Hero Academia, en aan het einde van de maand nog deel 16 en 17!

Bij de Gamemania was Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX afgeprijsd voor maar 25 euro, dus dat kon ik niet laten liggen. Vandaar dat ik ook de manga kocht, want deze nieuwe game heeft dezelfde verhaallijn als de eerste game.

De nieuwe Aniway kwam ook binnen, het leukste magazine vol tips rondom Japanse geekcultuur. Het blijft leuk om al die nieuwe anime, manga, games en meer te ontdekken, en ook deze editie had weer erg veel mooie artikelen.

Het derde en laatste deel van de Contender-serie is uit, en ik ben er aan begonnen! Ik had wat bedenkingen na het tweede deel, maar dit slot begint al vrij spannend en goed. Ik ben heel benieuwd of het einde mij alle antwoorden gaat geven die ik nog had!

Na jaren het niet gedaan te hebben, besloot ik weer wat Pokémonkaarten te kopen. De tins met de Eeveelutions vond ik zo mooi, dus die haalde ik in huis! Ik had er een paar mooie kaarten uit gehaald, en wie weet ga ik in het vervolg af en toe pakketten kopen. Ik wil namelijk van elke Pokémon 1 kaart, en ik moet nog even bijbenen aangezien ik weinig van de zevende en achtste regio heb.

Dit zijn mijn aanwinsten van de afgelopen maand. Wat voor moois heb jij gekocht en gekregen de afgelopen maand? Ik ben heel benieuwd, laat het mij weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.