Filmpje: Book Haul April 2015 + Unboxing

Zo, april is weer voorbij en ik heb een aantal boeken in huis gehaald. Deze keer niet heel veel, maar dat mag ook wel na mijn enorme inkopen van vorige maand… Deze maand heb ik zeven boeken erbij gekregen, waarvan één digitaal exemplaar. Bekijk de video om te zien welke boeken ik heb gekregen, waarvan ik 2 uitpak, want dat zijn pakketjes!

 

Hoeveel boeken heb jij er deze maand bij gekregen?

7 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Dat boek van Game of Thrones is gaaf!!!! Maar ik heb me heel goed ingehouden deze maand, als ik me niet vergis maar twee boeken gekocht. Maar volgende week is het boekenfestijn in Eindhoven……

  1. O, hou je hart vast, dat worden vast flinke inkopen! :O

 2. Leuuuk weer een boek van mij in je filmpje haha. Toen ik je naam uit de pot trok dacht ik: Ah oh. Joost die het surprise boek wint.. Zou hij hem niet allang hebben xD? Maar gelukkig 😀 veel plezier ermee, nu de andere 2 delen nog hahah. En de matched trilogie lezen. En die andere boeken ook. En.. En … 😉

  1. Haha jij snapt mijn probleem 😛 Maar bedankt voor het boek, hij lijkt me leuk! 🙂

 3. Oe, wat cool dat je Four hebt gekregen! Ik moet hem ook nog kopen en lezen. De rest van de serie heb ik al (gelezen) en dan wil ik natuurlijk wel de hele serie compleet!

  En hoeveel boeken ik in april heb gekregen? Dat zijn er best veel volgens mij! Ik geef je de zon, Waar het licht is, Wij leugenaars. Uh? xD Maar allemaal zelf gekocht, dus dat is ook inderdaad ook weer een paar centjes minder. Misschien is het handig als ík in mei eigenlijk ook niks ga kopen. Maarrèh, ik geloof dat dat voor jou moeilijker is voor mij. Dus ik ben benieuwd of je het volhoudt!

  1. Oh Ilse, Ik geef je de zon heb ik, maar die andere boeken wil ik ook… Ik moet mezelf echt inhouden…

 4. Wat een hoop gratis boeken, NICE! 😀

  En ehh..
  Succes met het niks kopen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.