Book Haul April 2016

De maand april is voorbij en ik heb die maand flink wat nieuwe boeken erbij gehaald. Veel boeken uit goodiebags deze keer, maar ook nog wat gekochte en gekregen boeken. Een flinke variatie, een mooie stapel voor deze maand!

 

P1070617

Ik kocht deze maand het tweede deel van Sword Art Online Aincrad, de tweede geschreven originele novelle over Sword Art Online. Het eerste deel had ik vorige maand gekocht en ik kwam snel tot de conclusie dat ik een verzameling moest hebben van deze manga/novelles. Elke maand wil ik er één boek van in huis halen. In dit boek las ik veel kleine verhalen die je ook tegenkomt in de anime en ik had er flink van genoten! Het laatste verhaal vond ik wat zwak, maar de eerste drie verhalen vond ik erg mooi. 

P1070618

Toen ik naar de uitgeverij HarperCollins ging, kreeg ik Albert moet naar huis en Dingen die we zeker weten mee. Beide boeken spraken mij op verschillende manieren aan. Albert moet naar huis leek mij heel komisch en Dingen die we zeker weten leek me een heel zielig boek, waar ik op zijn tijd enorm van kan genieten. Daarnaast kreeg ik De Appeltaart van Hoop, één van mijn favoriete boeken OOIT en ik heb al vele mensen ervan overtuigd om het boek te kopen. Als laatste kan ik De IJzeren Prinses recenseren voor Fantasywereld. Het tweede deel vond ik wat matig, maar dit deel schijnt wel goed te zijn. We gaan het zien!

P1070619

Deze maand zat vol met veel evenementen en in verschillende goodiebags zaten wat mooie boeken. Tijdens de YA-Avond bij Boekhandel Haasbeek in Alphen kreeg iedereen het Manga tekenboek mee, heel leuk! Als ik even wat goede potloden en andere tekenmaterialen heb verzameld, ga ik daar zeker mee aan de slag. Bij Young Adult Fest in Noordwijk kreeg iedereen Oorlogswinter mee van Jan Terlouw. Dit boek had ik al in een oude cover, maar deze had ik nog niet gekocht! Daarnaast kreeg ik het boek Carry On in de Celebrate Bookbox, een hele toffe boekenbox voor de YA-liefhebber!

Ik hielp mee met het vullen van de goodiebags voor Yalfest, dus als bedankje voor het vrijwilligerswerk kreeg ik een goodiebag mee, met daarin De afstand tussen jou en mij! Ook zat er het My N.1 Wishlist in, met eerste hoofdstukken van verschillende boeken van Best of YA en BlossomBooks. Tijdens Yalfest zelf kreeg ik een goodiebag met daarin Riders, waar ik ook enorm nieuwsgierig naar ben!

P1070620

Ook wat bloggers waren lief voor mij geweest en gaven wat boeken aan mij. Van Esmee kreeg ik Deadline en De Chaos, de eerste twee delen in een geweldige trilogie die ik graag in mijn bezit wilde hebben. Ook gaf zij mij Kil van Mel Wallis de Vries, een kort maar spannend verhaal! Van Emmy kreeg ik Het Rosie Project, want ik wil dit boek al een hele lange tijd gaan lezen. Bedankt dames voor de boeken!

P1070616

Dit was mijn Book Haul voor deze maand. Weer flink veel boeken erbij, ik kan er weer even op vooruit!

Welke boeken heb jij er deze maand bij gekregen?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Lekkere stapel weer, Joost!

  2. Leukleuk!! Een tijdje geleden schreef je een recensie over hitte van Lis Lucassen, waarna ik ‘m gelijk reserveerde in de bieb! Ik haalde ‘m zaterdag op en zondag had ik ‘m uit, dat zegt toch wel wat! Een heel mooi boek, in het dankwoord schrijft Lis over een volgend boek met Stef, ik ben daar heel erg benieuwd naar ! En je hebt me met al je foto’s ook onwijs benieuwd gemaakt naar de Appeltaart van Hoop.

    1. Fijn dat je Hitte erg leuk vond! Heb je mijn quote nog gespot op de achterkant? 😀
      Ja snel De Appeltaart van Hoop lezen hoor, echt een fantastisch boek! 😀

  3. Deadline en De Chaos zijn echt awesome <3 ik moet deze boeken nodig eens herlezen!!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.