Book Haul Augustus 2014

Vorige maand kwam ik met een enorme stapel van 34 boeken aan, maar deze maand heb ik me goed weten in te houden! Mijn boekenstapel is dus erg bescheiden, maar ik wil het toch even met jullie delen. Ik heb deze maand nog 2 recensie-exemplaren erbij weten te krijgen en ik heb nog een boek gekocht toen ik met mijn neefje naar het Sieboldhuis ging.

 

1. Magnetar – Mara van Ness
Ik recenseer dit boek voor Fantasywereld en ben al redelijk op weg. Het leest wel vlot, alleen de achtergrond van de magie snap ik nog niet helemaal, magie is namelijk wetenschappelijk te verklaren en de uitleg hiervan is best ingewikkeld. De hoofdpersoon spreekt me aan dus ik ga snel verder lezen in dit boek!
2. De Ruiters van de Dood – Gabriël – Bianca Schepel
Ook dit boek heb ik gekregen van Fantasywereld en wil ik binnenkort gaan lezen.
3. Kodomo Manga
Dit boek hebben mijn neefje en ik gekocht bij het Sieboldhuis omdat we beide van manga tekenen houden, dus deze namen we mee naar huis. Wel een leuk boek, ga hopelijk wel wat natekenen!

Dat waren de boeken voor deze maand. Het was een zware taak, maar ik heb dus maar 1 boek gekocht! 🙂
Deze week komt wel het Boekenfestijn in Utrecht, aangezien ik veel geld op mijn pinpas heb kan ik dan ook wel flink veel boeken kopen. Een Book Haul van het Boekenfestijn komt vast online te staan. Misschien leuk om er weer een video van te maken?

Heb jij al een van deze boeken gelezen en wat vond je er van?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.