Book Haul Augustus 2015

Augustus is weer voorbij. Vakanties, uitjes, kennismakingstijd bij mijn vereniging, wat een drukte! In het begin van augustus ging ik naar de Deventer Boekenmarkt en kocht ik behoorlijk wat boeken. Mijn filmpje kan je hier bekijken waarin ik alle boeken bespreek en laat zien. Daarnaast heb ik nog veel boeken mogen ontvangen van uitgeverijen waar ik weer heel blij mee ben. Deze keer geen video (iets met tijdtekort en een verkouden snotneus), dus nu doe ik het gewoon weer even met foto’s. Zie hier de boeken die ik kreeg deze maand!

 

1. Pokerface – Buddy Tegenbosch – Recensie

Tijdens de Best of YA-brainstormsessie was Buddy Tegenbosch aanwezig die kwam praten over zijn nieuwe boek Oog om oog. In de goodiebag vonden we o.a. Pokerface, Buddy’s eerste boek. Dit boek heb ik snel gelezen en ik kan niet wachten op Buddy’s nieuwe boek!

2. Wreck this journal – Keri Smith

Wreck this journal zat ook in de goodiebag. Waarschijnlijk ken je dit boek wel waarin je allemaal opdrachten moet doen met het boek. Ik ben van plan om foto’s te maken als ik alle opdrachten doe en er uiteindelijk een video van maken. Laat het me gerust weten als je dat leuk lijkt!

 

3. The Blackcoat Rebellion #1 Marionet – Aimée Carter – Recensie

Deze maand kreeg ik onverwachts een pakketje van Harpercollins. Ik wist niet dat zij nog mij kenden, maar ik kreeg dus Marionet, een spannend dystopisch verhaal vol mysterie, intrige en plottwists waar je u tegen zegt.

 

4. Kapot – Carry Slee

Deze maand ging ik naar uitgeverij Overamstel voor een brainstormsessie. Hierbij kreeg ik ten eerste een ongecorrigeerd leesexemplaar van Kapot, een nieuw boek van Carry Slee. Kapot is weer en typisch Carry Slee boek en binnenkort komt mijn recensie online te staan!

5. Darkness Rising #3 Verrijzing – Kelley Armstrong

Naast Kapot mocht iedereen nog een boek nemen tijdens de brainstorm. De boeken die ze al hadden, had ik al in mijn bezit dus mocht ik meekomen naar wat andere boeken. Daar zat Verrijzing nog bij, met dit boek heb ik nu Darkest Powers en Darkness Rising compleet dus kan ik er aan beginnen! Je kan dus wat recensies van de boeken van Kelley Armstrong verwachten de aankomende maanden.

 

6. Een heel bijzonder meisje – Anna van Praag

Uitgeverij Lemniscaat had een spontaan pakketje naar mij toegestuurd, namelijk Een heel bijzonder meisje van Anna van Praag. Ik wist niet wat ik hiervan moest verwachten, maar het was schokkend, mooi en zoals de titel zegt erg bijzonder.

7. De orde van de drakenmenners #1 De Drakendoder – Fiona Rempt

Dit kinderboek kan ik recenseren voor Fantasywereld. Het heeft wat Harry Potterachtigs naar mijn idee, dus ik ben heel benieuwd hoe dit boek uiteindelijk is!

8. Fire Sermon #1 De Vuurpreek – Francesca Haig

Dit boek lijkt me zo tof. De uitgeverij stuurde mij dit vooruitexemplaar en ik kan niet wachten om het te lezen! Mijn recensie zal in oktober verschijnen. Het is internationaal erg bekend dus dat wordt vast een geweldig boek!

 

 

Dit was mijn Book Haul voor de maand augustus. Weer een mooie aanwinst voor mijn boekenkasten!

Welke boeken heb jij deze maand nieuw in je boekenkast staan?

9 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ik ben ook zoooo benieuwd naar Vuurpreek. Ik kan niet wachten om er in te beginnen! Marionet wil ik ook graag nog lezen.

  1. Ik ben nu bezig met Vuurpreek Emmy en het is… Zo… EPISCH! Marionet is ook erg gaaf 🙂

 2. Ik kocht onder andere Onderweg Met Roadie van Thomas Acda (erg grappig) en Written in Red en Murder of Crows van Anne Bishop (ik ben erg benieuwd naar het tweede deel 🙂 ).

  1. Ik heb Onderweg met Roadie donderdag gekocht en ik heb de eerste paar bladzijdes alvast gelezen, geniaal 🙂

 3. Ik denk dat ik binnenkort marionet ook eens ga lezen

  1. Zeker doen! Hij is erg gaaf 🙂

 4. Já, pase ons die foto’s en filmpjes van je WTJ!

 5. Station Elf was mijn nieuwe aanwinst deze maand. Zo’n geweldig boek!

 6. Ik had weer een hele stapel de afgelopen maand…. Maar Marionet zat daar ook bij en die vond ik echt heel goed.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.