Book Haul Augustus

De afgelopen maand was een heerlijke maand waarin ik mijn zomervakantie heerlijk heb afgesloten. De studie gaat weer beginnen (o jee), maar aan de ene kant heb ik er wel zin in om weer het drukke leventje als student mee te maken. Ik kan de maand beginnen met wat leuke boeken, want ik heb er een hoop bij gekregen!

 

P1000835

CoderDojo is een organisatie die gratis lessen geeft in het programmeren van bijvoorbeeld websites aan kinderen. Nu zijn ze gekomen met een heel leuk boek waarbij je zelf je eigen website kan maken! Een superleuk boekje waar ik binnenkort meer over zal vertellen. 

P1000850

Phobos is een romantisch ruimteavontuur met een staartje… Mijn recensie van Phobos is al verschenen, die kan je hier lezen.

P1000852

Terug naar Dwaaleiland is het vervolg op de Disney-film Descendants, een verhaal met een sprookjesachtige sfeer! Ik voelde me tijdens het lezen bijna een prins… Bijna…

P1000853

Unplugged gaat over een online wereld, een boek vol met vele ethische vragen over digitalisering en meer… Binnenkort verschijnt mijn recensie ervan! Ik vind de cover in ieder geval echt een plaatje! Precies mijn favoriete kleur blauw, zo wil ik het vaker zien.

P1000854

Hof van Mist en Woede is het bloedstollende, passievolle en magische vervolg op Hof van Doorns en Rozen. Ben je nog niet begonnen met deze serie? Gauw doen hoor! Sarah J. Maas is echt een geweldige schrijfster, haar verhalen zijn echt wonderbaarlijk! Hier kan je mijn recensie van Hof van Doorns en Rozen lezen en hier kan je lezen wat ik te vertellen heb over Hof van Mist en Woede.

P1000863

Suicide Notes heb ik een hele lange tijd geleden gelezen (hier is mijn recensie), maar nu heb ik hem eindelijk in bezit! Melisa van Booknuts gaf deze namelijk aan mij, ontzettend bedankt! Deze krijgt een mooi plekje in mijn boekenkast.

P1000868

Mislukt is het nieuwe boek van Iris Boter en ik ben er nu in bezig, wat is hij mooi zeg! Ik ben nu op een bijzonder punt aangekomen en ik typ dit blogje snel af zodat ik verder kan gaan lezen!

P1000869

Astrid Harrewijn was laatst in Sassenheim bij de boekhandel om haar boeken te laten signeren. Mijn moeder en ik kwamen even langs om te kijken en mijn moeder kocht daar ”Daar heb je vrienden voor”, het nieuwe boek van Astrid. Dit boek gaat over de man Joost, dus Astrid vond het erg leuk om een boek te signeren voor een Joost! Mijn moeder leest hem op dit moment en ze vindt hem echt hilarisch, dus ik moet ook maar snel het verhaal over mijn naamgenoot gaan lezen!

P1000870

Ik kreeg deze maand nog een boekenbon van bekenden, dus die moest ik uiteraard opmaken. Aangezien ik een groot fan ben geworden van How I Met Your Mother, besloot ik een boek van Barney Stinson te kopen, het meest geweldige personage in de comedyshow. Beide boeken waren in de American Book Center in Den Haag en ik kocht ze allebei voor maar 8 euro! Ik heb ze allebei gelezen en ik vond ze echt hilarisch!

P1000871

Ook kreeg ik wat vervolgdelen in series binnen, namelijk Tienduizend hemels boven jou, Gevangene en Spel van angst. Alle drie de series vind ik heel gaaf, maar naar het verhaal van Michael Grant kijk ik het meeste uit, hij is namelijk één van mijn favoriete schrijvers!

P1000872

Ik had in het dorp bij mijn ouders de feestweek, met daarbij een kinderrommelmarkt. Ik zag drie oude edities van de Aniway die ik niet wilde laten liggen. Ik had maar 2.50 bij me in kleingeld, maar het meisje achter het kraampje gaf ze mij gewoon mee. Sterker nog, ze drukte meteen nog twee mangatekenboeken in mijn hand! Ook altijd leuk om te hebben natuurlijk. Het linkerboek heb ik al, maar dan kan ik wel een editie in zowel mijn kamer in Rotterdam als bij mijn ouders hebben! De Aniways lijken mij ook erg leuk (zeker aangezien ze oude anime behandelen), dus die hoop ik ook snel te gaan doorspitten op leuke artikelen!

 

Dit was mijn Book Haul voor deze maand! Weer wat leuke boeken erbij, ik kan er weer tegenaan in het nieuwe studiejaar!

Heb jij afgelopen maand nog wat leuke boeken gekocht?

2 reacties

  1. Zoveel leuke boeken! Ik kijk er echt naar uit om Tienduizend Hemels boven Jou te lezen 😀 en die boeken van Barney ui HIMYM zou ik ook graag nog eens kopen!

  2. Ik heb gisteren ook Mislukt gekocht. Ben er erg benieuwd naar!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.