Book Haul Boekenfestijn Eindhoven

Afgelopen week was ik naar het boekenfestijn geweest in Eindhoven, een grote boekenmarkt waarin boeken flink zijn afgeprijsd (denk aan een gemiddelde boekenprijs van 4 euro). Veel nieuwe titels kom je er niet echt tegen, maar vooral de wat oudere boeken die je dus voor een zacht prijsje in huis kan halen. Ik ben al vaak naar boekenfestijnen geweest en heb daarom al veel boeken ervan, maar toch heb ik wat boeken in huis kunnen slaan! Ik kwam thuis met vier boeken, die ik graag aan je laat zien.

 

Ik had op een vorig boekenfestijn twee boeken van Sherlock zien liggen, maar nu zag ik nog twee andere delen! Ik heb de boeken nog niet gelezen, maar volgens mij heb ik nu wel een hele serie compleet. Snel maar eens lezen! Ik vind Sherlock echt een hele toffe serie en ik ben benieuwd wat de boeken allemaal te zeggen hebben.

De Waterfire Saga is een vierdelige serie over zeemeerminnen. Ik had een paar maanden geleden het vierde deel gekregen, alleen had ik toen het eerste deel in bezit. Op een vorig boekenfestijn kocht ik het tweede deel, nu heb ik ook het derde deel! Nu kan ik de hele serie gaan lezen. Benieuwd naar deze serie? Lees dan snel mijn recensie van het eerste deel.

Maresi heb ik voorbij zien komen bij verschillende blogs. Rond die tijd had ik er nog niet enorm veel naar gekeken, maar ik werd wel nieuwsgierig toen ik de achterkant las. Daarbij is het boek lekker dun, dus ik heb het waarschijnlijk snel uit. Prima leesvoer dus! Deze ging dus ook mee naar huis.

 

Dit was mijn Book Haul van het boekenfestijn! Een kleine boekenbuit, maar ik ben wel tevreden. Series worden completer en boeken van uitgeverij Clavis zijn echt heel fijn als je een boek binnen een dag wilt uitlezen. Het festijn zelf viel wel wat tegen, aangezien er niet veel nieuwe boeken waren en de comics/manga/young adult viel erg mee. Uiteraard ga ik zeker nog een keer naar een aankomend boekenfestijn toe, want het blijft leuk om bepaalde pareltjes in huis te slaan!

Heb jij wat gekocht op het boekenfestijn in Eindhoven?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Wat jammer dat het wat tegenviel! Ik heb ook wel gemerkt dat hoe vaker ik er kom, hoe minder ik eigenlijk nieuwe boeken zie. Ooit was ik op IJsselstein en kocht ik maar 1 boek van The Vampire Diaries terwijl ze alles hadden (toen ik nog niet wist of ik het leuk zou vinden) en later hebben ze alleen nog maar willekeurige delen gehad en niet degene die ik zocht 🙁 Ik heb wel eens een comic book van Avatar the last airbender gezien, misschien is dat nog wat voor jou! (als je die niet al hebt natuurlijk ;))

    1. Haha, die comics heb ik uiteraard al in een mooie hardcovereditie, maar echt dikke aanrader! Dat vind ik wel een van de pareltjes op het boekenfestijn 🙂

  2. Ja ik had de laatste keer ook al niet zo veel op het boekenfestijn. Zijn de boeken van Sherlock verhalen van de tv show or meer de originele verhalen?

  3. Ik ga ondertussen met minder hoge verwachtingen naar het Boekenfestijn. Op zich vind ik het nog steeds heerlijk om tussen de boeken rond te snuisteren maar ik weet dat ik er vaak delen uit series vind (#4 en #13 bijvoorbeeld) die er niet volledig liggen (op zich niet zo erg) én ook niet van in het begin (wel vervelend). Ook de prijzen zijn een pak gestegen ten opzichte van vroeger. Daarnaast ben ik dan ook nog een beetje kritischer geworden in het enkel willen lezen van een boek (bibliotheek) of ook echt willen hebben (kopen die handel). Desondanks ben ik nu alvast aan het aftellen naar eind november want dan is het Boekenfestijn in Mechelen. 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.