Book Haul Boekenfestijn Nieuwegein

Vorige week was het Boekenfestijn gaande in Nieuwegein. Hoewel ik vorige maand al naar het boekenfestijn in Rotterdam was, ben ik een echte boekenfestijn-fan die bijna elke keer gaat. Vrijdagmiddag ging ik er dus heen en hoewel mijn aankopen niet heel groot zijn, ben ik wel heel tevreden met mijn buit!

 

Ten eerste kocht ik de twee boeken over Sherlock. Ik heb de eerste drie seizoenen gezien van Sherlock (ja ja ik moet nog maar een seizoen, maar ik wacht totdat hij op Netflix komt) en ik ben er een groot fan van, dus ik ben heel benieuwd naar deze verhalen!

Daarnaast kocht ik nog een notitieboekje. Ik wil namelijk al een tijdje dagelijks mijn (nogal vreemde dromen) opschrijven omdat ik ze snel vergeet, dus tijdens het boekenfestijn kocht ik het meest mysterieuze notitieboekje uit die ik kon vinden. De buitenkant is erg fijn en op elke bladzijde zie je de illustratie van de voorkant, ontzettend mooi! Mijn eerste droom heb ik al opgeschreven, die inderdaad erg gek is, haha. Misschien dat ik er ooit een blogje over maak? Een paar uur later na het noteren ben ik gewoon helemaal de droom vergeten, maar als ik eenmaal mijn aantekeningen bekijk, kan ik weer een voorstelling maken van de droom. Lijkt het je wat als ik ooit een blogje maak met gekke dromen die ik heb gehad? Laat het me zeker weten, want sommige dromen lijken me wel grappig genoeg om te delen.

Als laatst kocht ik Snelle gerechten, een kookboek met allemaal simpele gerechten waar je snel klaar mee bent. Ik vraag me echt af of ik inderdaad met elk gerecht heel snel ben, maar het leek me wel leuk om af en toe eens een gerecht te maken. Deze ging dus mee naar huis!

Niet al te veel boeken dus (de meeste YA-boeken had ik namelijk zelf al in bezit), maar een leuk boekenfestijn was het zeker! Ik heb weer lekker lang gesnuffeld door alle boeken en een uitje door Nederland gemaakt. Prima boekenfestijn dus!

Ben jij naar het boekenfestijn geweest en zo ja, wat heb je er gekocht? 

1 reactie

  1. Die Sherlock boeken lijken me erg leuk 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.