Book Haul Boekenfestijn Rotterdam 2018

Eind januari was weer het boekenfestijn aanwezig in Ahoy Rotterdam. Boekenfestijnen vind ik altijd de ideale manier om goedkoop boeken te scoren, dus ik bracht zeker een bezoekje aan Ahoy. Wat was het boekenfestijn toch leuk! De YA was best uitgebreid en veel nieuwe titels waren aanwezig, dus ik was erg tevreden. De manga viel alleen wat tegen. Ik heb vier toffe boeken weten te scoren voor maar 14 euro, dus een prima buit als je het mij vraagt.

 

Ten eerste kocht ik twee boeken van Stephanie Perkins, die ik heb ontmoet tijdens Yalfest 2016. Hoewel deze zoetsappige romantische boeken niet echt iets voor mij zijn, vond ik drie euro per boek een prima prijs. Daarbij wil ik graag mijn Best of YA-collectie vergroten, dus dit was zeker een goede aankoop. Ik denk niet dat ik deze boeken op korte termijn ga lezen, maar wie weet geef ik ze deze maanden nog een kans.

De zomer waarin mijn vader homo werd is een literaire YA van Best of YA. De titel klinkt al vrij bijzonder en aangezien ik de vorige literaire YA van Best of YA erg goed vond, nam ik dit boek voor vijf euro mee naar huis. Tot slot kocht ik Het geestige leven van Lucy Shaw. Dit is  een boekje dat je zo uit hebt en leek mij best wel grappig, dus deze nam ik ook mee voor drie euro. Ik had het boek zelfs al gelezen op dezelfde dag!

Dit was mijn boekenbuit van het boekenfestijn van Rotterdam. Ik ben er heel tevreden mee! Was jij nog aanwezig op het boekenfestijn van Rotterdam, heb je er nog wat leuks gescoord? Laat het me weten in de reacties hieronder!

3 reacties

  1. Ik vond Anna and the French Kiss op zich wel leuk. Maar niet leuk genoeg om verder te lezen met de twee aanverwante boeken. Maar voor 3 euro kan je nog eens wat proberen haha.

  2. Hé, is dat boekje van Lucy Shaw één van de eerste Blossom boeken?! Nog nooit van gehoord zelfs, maar ik ben wel heel benieuwd of ‘t wat is nu xD

    1. Ja, echt een van de eerste! Wel een boek voor wat jongere doelgroep maar wel erg grappig om te lezen. Binnenkort plaats ik nog een recensie!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.