Book Haul Boekenfestijn Utrecht 2017

Het boekenfestijn is altijd een feest om te bezoeken. Bij mijn eerste bezoek aan het boekenfestijn nam ik rond de twintig boeken mee naar huis. Nu heb ik wel een groot deel van de boeken op het festijn gezien. Toch wist ik weer wat boeken mee naar huis te nemen, want er waren weer wat leuke en wat nieuwe pareltjes! Ik ging samen met mevrouw fangirl, dus ik laat ook haar boekenbuit zien zodat je een nog beter beeld hebt van wat het boekenfestijn te bieden heeft! Zelfs de hele Gone-serie was er te vinden, ontzettend gaaf!

 

Laten we beginnen met mijn aankopen. Als eerste pakte ik Het oude Egypte, een informatieboek. Vroeger had ik echt een obsessie met het oude Egypte, ik vond die tijd ontzettend interessant. Het lijkt me leuk om deze obsessie weer even op te pakken door dit boek te gaan lezen.

Ook nam ik twee Hobbit-boeken mee: het filmboek over de derde film en The World of Hobbits, die wat informatie geven over de vrolijke kleine wezentjes in Middle Earth. Zulke filmboeken vind ik echt heerlijk om te lezen, dus deze komen in mijn collectie te staan!

Er was een boek over Sherlock, dus ik kon het niet laten om deze mee te nemen. Het gaat over alle afleveringen uit de serie met leuk commentaar en dergelijke. Ik ben een flinke fan van Sherlock, dus het lijkt me erg leuk om deze serie te gaan herbeleven door dit boek.

Tot slot kocht ik het tweede deel van de Waterfire Saga. Het eerste deel heb ik al gelezen en het vierde deel had ik ooit gekregen, maar de tussendelen had ik nog niet. Als ik deel 3 nog ergens bemachtig ga ik door met deze serie!

 

Mevrouw Fangirl had ook wat mooie boeken meegenomen. Zo nam ze het filmboek over The Host mee, een film die ook ik erg goed vond. Ook kocht ze het script van Red Riding Hood met allemaal schetsen en foto’s van de film, ontzettend mooi! 

Ook op mangagebied was er een tafeltje op het boekenfestijn. Het zesde deel van Alice: Joker werd meegenomen, net als het derde deel van Dance in the Vampire Bund (een manga die er op het eerste gezicht wat seksueel uitziet, terwijl het dat totaal niet is). Hidden is een YA-boek wat wel interessant lijkt, dus deze ging ook mee.

 

Zo, dat was de buit van deze keer! Ik ben erg blij met de boeken die ik heb. Beiden hadden we rond de 20 euro betaald voor deze boeken. Het boekenfestijn in Utrecht vind ik één van de leukste, aangezien deze erg groot is en het meeste aanbod heeft. Ik ga zeker weer langs het boekenfestijn in Eindhoven begin november, want ik kan niet genoeg krijgen van dit evenement!

Ben jij naar het boekenfestijn geweest, wat nam jij mee naar huis?

7 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Wat een mooie buit! Ik kan niet wachten tot het boekenfestijn weer in Eindhoven is in november 🙂

    1. Daar kijk ik ook nu al naar uit, haha!

  2. Je hebt leuke boeken gekocht. Ik ben ook geweest, en ik heb helaas niks kunnen vinden. Ik vond het aanbod een beetje tegenvallen.

  3. Dat boek over Sherlock klinkt super leuk! Ik vind de behind the scenes op YouTube ook altijd erg leuk om te zien.

  4. Mooie haul. Dat script van Red Riding Hood ziet er wel mooi uit.

  5. Ik wip in november ook nog wel even langs in Eindhoven. Ik vond het een beetje tegenvallen dit keer…

  6. Je bent volgens mij goed geslaagd bij het boekenfestijn! 🙂 Hele leuke buit~

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.