Book Haul December 2014

December had een iets magere boekenwinst als je het vergelijkt met de andere maanden, maar ik heb alsnog veel boeken kunnen krijgen/kopen.

Ten eerste hebben jullie hem misschien al voorbij zien komen, maar ik had een filmpje gemaakt over mijn aankopen in het begin van december. Mocht je hem nog niet gezien hebben (of je wilt hem nog een keer zien), kan je hem bekijken:

Gelukkig was ik nog niet klaar met boeken, want daarna heb ik nog 3 boeken gekregen/gekocht.

United (Nadine Allewijn)
Aangezien ik Nadine had geholpen met haar profielwerkstuk, namelijk het schrijven van een eigen boek, kon ik dit boek in ontvangst nemen en recenseren. Het eindresultaat mag er wezen, het boek ziet er goed uit en ook over de inhoud ben ik erg te spreken. Hier de link naar mijn recensie waarin ik mijn mening nader toelicht.
Helden van Olympus – Het Bloed van Olympus (Rick Riordan)
HET EINDE. Wauw, wat heb ik toch genoten van dit boek! De personages zijn echt geweldig, en hoewel het eindgevecht misschien niet zo episch was als verwacht, was het wel een perfecte afsluiter van deze serie. Ik las dit boek uit tijdens de eerste kerstdag en ik was er redelijk kapot van, THE FEELS! Gelukkig zijn er nog wat boeken van Rick Riordan die ik kan lezen. Ik heb er ook nog een stukje over geschreven waarin ik vertel over mijn ervaring met deze geweldige serie die je hier kan lezen. Als je een Demigod-liefhebber bent, zal je je hier vast in kunnen vinden. Mijn recensie verschijnt op Young Adult Books, maar ik kan al verklappen dat ik het de volle vijf sterren heb gegeven.
It’s kind of a funny story (Ned Vizzini)
Deze week ben ik samen met mijn zusje en twee Amerikaanse nichtjes een dagje naar Amsterdam geweest (zonder buikpijn, hoera!). Het was heel gezellig en het Engels praten ging met gemak, en we hebben The Fault In Our Stars bankje gezien! Uiteraard gingen we ook langs de Waterstones en American Book Center om te kijken naar wat boeken. Aangezien ik nog 12 euro aan boekenbonnen had en korting kreeg omdat ik een student was (nou ja, ik heb mijn pasje laten zien van de Erasmus waar ik eigenlijk niet meer studeer…), dus had ik maar 50 cent moeten betalen. Ideaal koopje dus! Ik ben zo benieuwd naar dit boek, want dit komt vooral door de schrijver. Ik wil hier snel aan beginnen, dus ik hoop ergens in januari dit boek te lezen. Ook is hier een verfilming van, die ik zeker wil gaan zien als ik het boek gelezen heb.

Dit waren dan de boeken die ik heb kunnen toevoegen aan mijn verzameling boeken. De komende maanden probeer ik weinig boeken te kopen, met uitzondering op de Boekenfestijnen waar ik naartoe ga. Deze weken en maanden probeer ik vooral mijn aantal ongelezen boeken flink omlaag te halen, zodat ik me wat minder ga schamen voor mijn TBR-stapel…

Heb jij deze maand nog leuke boeken gekregen/gekocht?

2 reacties

  1. Mooie boeken heb je gekockt

  2. It’s kind of a funny story heb ik pasgeleden uitgelezen. Het was anders dan ik had gedacht maar ik vind het zeker een aanrader!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.