Book Haul December 2016

De laatste maand van 2016 is voorbij. Deze maand heb ik misschien niet ontzettend veel nieuwe boeken gekocht, maar de boeken die ik heb toegevoegd aan mijn boekencollectie zijn wel heel gaaf!

 

Ik was begin december een dagje in Londen en in de Waterstones daar waren deze twee boeken afgeprijsd. Aangezien de koers van de euro-pond ook gunstig was, heb ik deze boeken kunnen kopen voor maar 40 euro. Ik heb beide boeken al gelezen en ik vond ze heel mooi! Binnenkort komen er nog recensies van.

Een andere aankoop in Londen was de Pokémon Encyclopedia, waar vooral veel informatie instaat over de anime van Pokémon. Leuk om te lezen, zeker als je de hele route van Ash ziet die hij heeft afgelegd. Dit boek had ik gekocht in de Forbidden Planet, een ontzettend coole winkel vol Fandom Merchandise.

De nieuwe Aniway kwam ook binnen, yes! De Aniway is echt een heel leuk magazine vol anime, manga, Japanse cultuur en meer. Meer over lezen? Ik heb een blogje geschreven waarin ik er meer over vertel, deze kan je hier lezen.

Ook kwam Kraai & Koninkrijk binnen, het tweede deel van De Kraaien van Leigh Bardugo. Ik ben benieuwd wat alle Kraaien in dit deel gaan meemaken!

Dit was mijn Book Haul voor de maand december. Niet de grootste haul, maar dat is ook niet erg. Zo kan ik wat meer boeken lezen zodat mijn TBR iets kleiner wordt!

Welk(e) boek(en) heb jij er in de maand december bij gekregen?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.