Book Haul Januari + Februari 2017

We zijn al op 1/6 van 2017 en ik had nog geen Book Haul geplaatst! Vorige maand had ik niet veel nieuwe boeken, vandaar dat ik het pas nu doe. Ik kreeg wat boeken, maar heb er ook een paar gekocht. Ik kan weer dus even vooruit met deze boeken!

 

Een van de eerste boeken die ik in 2017 kreeg was Carve the mark, het nieuwe boek van Veronica Roth! Ik kon echt niet wachten om haar nieuwe avontuur te lezen en het heeft me aangenaam verrast. Je kan er meer over lezen in mijn recensie. Naast Carve the mark kreeg ik nog andere boeken, namelijk Onverschrokken van Lesley Livingston (die ook naar Yalfest komt!) en De zwarte parel (deel 4 van de Waterfire Sage, hoewel ik deel 2 en 3 nog niet heb, oeps…). Tot slot kan ik Magnus Chase en de goden van Asgard 2: De hamer van Thor recenseren voor Fantasywereld. Ik ben er pas in begonnen en tot nu toe is hij geweldig, ik kan echt niet genoeg krijgen van de boeken van Rick Riordan!

Ook kreeg ik van andere uitgeverijen wat boeken. Normaal recenseer ik de boeken van Cassandra Clare voor Fantasywereld, maar aangezien een andere recensent Vrouwe Middernacht recenseert, vroeg de uitgeverij alsnog aan mij of ik dit boek kan recenseren. Het is een nogal dikke pil, maar ik weet zeker dat ik dit boek snel uit heb door de geweldige schrijfstijl van Cassandra. Ik hoop alleen dat de Schaduwjagerswereld niet al te veel wordt uitgemolken…

Uitgeverij Q had mij deze maanden twee boeken opgestuurd, namelijk Calamity (het laatste deel van de Staalhart-trilogie, een geweldige en epische serie!) en Beschadigd. Ik ben niet zo van de thrillers, maar lees ze af en toe tussendoor. Daarnaast had uitgeverij Clavis een van de verhalen van Bijzondere vertelsels naar mij opgestuurd, hoewel ik alleen niet weet of ik het boek kan lezen omdat ik het derde deel van De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine heb gelezen.

Ik was laatst bij de boekpresentatie van Pindakaas en Sushi 3 in Leiden, waarbij ik meteen het laatste deel heb gekocht en heb laten signeren. Dit is een mooie afsluiter van deze geeky boeken, zoals je kan lezen in mijn recensie. Daarnaast kocht ik De gedichten van de broer van Roos omdat Tim Hofman naar boekhandel Donner in Rotterdam kwam, waar ik de gedichtenbundel ook heb laten signeren. Als laatst kreeg ik van boekhandel Kooyker De kids of appetite omdat ik hen heb geholpen met de eerste YA-leesclub in Leiden, wat een succes was!

Dit was mijn book haul van de afgelopen maanden. Mijn boekenkasten worden maar voller en voller zeg…

Welke boeken staan bij jou nieuw in je boekenkast?

1 reactie

  1. Rick Riordan/ <3 Ik vond persoonlijk The Reckoners serie van Brandon Sanderson niet zo overtuigend. En zijn graphic novel ook al niet. En toch heb ik afgelopen maand WEER een boek van hem gekocht en heb ik nog 4 boeken ongelezen van hem in de kast staan.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.