Book Haul Juli 2016

De maand juli is al bijna voorbij en aangezien ik op dit moment in Londen ben voor YALC, wilde ik alvast een Book Haul maken met alle boeken die ik deze maand kocht of heb gekregen. Een flink stapel met veel vervolgdelen!

 

P1070798

We beginnen met Suzy en de kwalen, een prachtig, ontroerend, wonderbaarlijk en hartverscheurend verhaal over een meisje die onderzoek gaat doen naar kwallen om de dood van haar goede vriendin te verklaren. Een nieuwe appeltaart van hoop! Ik ben echt dol op dit boek en hij komt zeker tussen mijn favoriete boeken!

P1070799

Ook kwam het derde deel van de Talon Saga binnen, weer een prachtige cover die je kan aanvoelen! Ik ben alleen veel dingen vergeten uit het tweede deel, dus ik moet nog even nagaan wat er allemaal gebeurde in de vorige delen voordat ik hier aan begin.

P1070800

Iemand van mijn vereniging vroeg aan mij of ik een boek van een vriendin van hem kon recenseren, uiteraard help ik auteurs maar al te graag! De halsketting is een redelijk dun boek en ik ben best benieuwd hoe dit verhaal gaat uitpakken!

P1070801

Liefde & Gelato is een contemporary waarvan ik niet weet of ik het geweldig ga vinden, maar het is wel een ideaal zomerboek!

P1070802

Handlettering doe je zo kreeg ik in de goodiebag van het event van Eenzaam en extreem ver weg en ik vind dit boek heel tof! Vol met tips voor handlettering, ik weet nu al een beetje hoe het in zijn werk gaat en ik heb al wat geoefend!

P1070803

Sally Green ga ik zien op YALC en ik ben blij dat het derde deel naar mij werd opgestuurd van de Half Bad-trilogie, wat ben ik benieuwd naar het einde!

P1070805

Ook is het derde deel van Strijd om Elementia uit, De duisternis van hoop belooft veel goeds! Ik kan niet wachten om te zien hoe het verder gaat met Stan en zijn strijd om de Minecraftserver!

P1070806

Ik was eerst niet helemaal enthousiast over de nieuwe cover van Magisterium, maar uiteindelijk vind ik de nieuwe uitgaves erg gaaf (zeker omdat de bladzijdes aan de zijkant glanzen). Het eerste deel kocht ik vorige maand, het tweede deel kreeg ik van de uitgeverij! Ik wil graag nog het eerste deel herlezen (deze was namelijk zo leuk!) en daarna ga ik deel twee lezen!

P1070843

De Drakendoder is het eerste deel van De Orde van de Drakenmenners van Fiona Rempt en ik vond dit boek echt zo fantasierijk en leuk, ideaal voor jonge avonturiers! Mijn recensie kan je lezen op Fantasywereld. Het tweede deel is nu uitgekomen en ik kan deze gaan recenseren, wat heb ik daar toch veel zin in!

P1070844

Aangezien het derde deel van de Waterfire Saga uit is, leek het mij hoog tijd om te beginnen aan deze serie! Als Best of YA-Promoteamlid moet ik natuurlijk wel veel boeken van Best of YA lezen, dus dat gaat zeker gebeuren!

P1070845

Het eerste deel van Seeker vond ik erg goed en deze wilde ik binnenkort gaan herlezen, daarna kan ik meteen door met het tweede deel genaamd Traveler!

P1070847

Ook is het tweede deel van The Cage uitgekomen. Het eerste deel vond ik ZO GAAF (lees hier mijn recensie), dus ik kan niet wachten om deel twee te gaan lezen!

 

Dit was mijn book haul voor deze maand. Ik ben benieuwd of ik in Londen veel boeken nog ga kopen, we zullen het zien! Nu ik echt vakantie heb, ga ik in ieder geval nog heel veel lezen!

Welke boeken heb jij deze maand in je boekenkast kunnen zetten?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.