Book Haul Juni 2016

De maand juni zorgde ervoor dat ik mijn boekencollectie kon aanvullen met wat nieuwe boeken. Een redelijk bescheiden buit, maar dat mag ook wel een keertje! Nu ik kan vakantie heb ga ik weer lekker veel lezen, dus deze aanwinsten kan ik snel gaan verslinden!

 

Ten eerste had ik 2C gekregen van Mirjam Mous, een erg spannend boek waarbij ik totaal niet wist wie de boosdoener was! Er zaten ook veel actuele onderwerpen in, een dikke aanrader! Hier kan je mijn recensie lezen.

P1070738 Er was uitverkoop bij mijn plaatselijke boekhandel en Een brug naar Terabithia was flink afgeprijsd. Ik had de boekverfilming gezien een paar jaar geleden, dus ik was heel benieuwd hoe het boek was. Ik had er enorm van genoten, dat kan je wel merken aan mijn recensie.
P1070739

Eenzaam en extreem ver weg is een boek dat vandaag is uitgekomen van Uitgeverij Moon. Ik had het boek van tevoren al gelezen en overmorgen komt mijn recensie ervan online.

P1070764

Bodyguard lijkt mij een heel tof boek en ik maak graag kennis met de boeken van Chris Bradford, dus dat ga ik binnenkort zeker doen!

P1070765

Tijdens de boottocht van uitgeverij Moon met Estelle Maskame kreeg iedereen op de boot een exemplaar van DIMILY. Het boek is ook gesigneerd door Estelle en ik word vast geen fan van haar boeken als ik ze ga lezen, maar mijn zusje gaf al aan dat ze dit boek wil gaan lezen. Wie weet ga ik ook eens een poging doen om te kijken hoe dit boek is!

P1070766 P1070767

Aangezien ik deze week gehoord heb gekregen dat ik mijn propedeuse heb gehaald, ging ik een boekenbon uitgeven die ik heb gekregen en betaalde ik ietsjes meer aangezien ik flink wilde vieren dat ik mijn eerste jaar heb gehaald en volgend jaar dus gewoon door kan gaan met mijn studie.

IMG_6209

Als eerste pakte ik The Haters van Jesse Andrews, aangezien ik dol ben op zijn schrijfstijl (zo hilarisch). Toen kocht ik Geektastic, veel nerdy verhalen van verschillende auteurs. Dit boek zag ik eerder in Londen vorig jaar en toen wilde ik hem al hebben, nu heb ik hem eindelijk in bezit! Daarna pakte ik het derde deel van De 100, Thuis. Deze serie wil ik graag herlezen en nu kan ik eindelijk het derde deel lezen! Ook pakte ik het zesde deel van Een lied van IJs en Vuur, want die mag niet ontbreken in mijn collectie. Als laatste zag ik Als je dit leest, ben ik dood. Door de titel pakte ik het boek op en de inhoud lijkt mij enorm ontroerend. Die ga ik zeker snel lezen want ik ben zo benieuwd hoe dit boek is! Ik ben ontzettend blij met mijn aankopen en ik hoop veel boeken snel te gaan lezen in deze vakantie.

Dit was mijn Book Haul voor deze maand! Vijf boeken erbij, dat gaat lekker! In de komende maand weet ik al van mezelf dat ik nog boeken ga kopen (zeker als ik naar Londen ga voor YALC), dus dat kan nog een flink gat worden in mijn portemonnee… We gaan het zien!

Welke boek heb jij voor het laatst in je boekenkast gezet?

5 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Wat een hoop boeken zeg, heel leuk! De boeken van de 100 wil ik ook nog een keer oppakken.

 2. Hoewel ik nog niet overtuigd ben dat Eenzaam en extreem ver weg een boek voor mij is, vind ik de cover echt zo gaaf! Het trok echt mijn aandacht in de boekenwinkel.

  • Manon op juli 2, 2016 om 7:51 pm
  • Reageer

  Brug naar Terabithia vindt ik nog steeds een heel erg aangrijpend verhaal. Super mooi. En ik ben echt heel erg jaloers dat je naar YALC gaat, ik wil ook!

  1. Ik heb er ook enorm veel zin in! 😀

 3. Ik heb ooit vroeger (toen ik jong was XD) ook die film van Terebithia gezien en ik moest daar toen echt om huilen, haha.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.