Book Haul Mei

De maand mei was voor mij een geslaagde boekenmaand als het gaat om de aanwinst van nieuwe boeken. Ik kreeg er een paar boeken bij, maar ik had ook zelf wat boeken gekocht. De meeste boeken heb ik al gelezen en vond ik heel goed, dus ik ben erg blij met mijn nieuwe boeken! Het is af en toe nog een moeilijke keuze om te beslissen welk boek ik in Katwijk houd en welke mee gaat naar mij kamer in Rotterdam, haha!

 

Als eerste had ik het boek Armada gekregen bij de laatste meeting van de Young Adult Books lezersredactie. Armada is echt een geniaal boek van één van mijn favoriete schrijvers en ik vond het boek fantastisch! Het is lekker geeky, episch, spannend en ook nog grappig en tragisch tegelijk. Een van mijn favoriete boeken!

IMG_5653

Het tweede boek dat ik kreeg bij de meeting was Cyberbrein van James Dashner. Ik heb al het eerste deel (Geestesoog), dus als ik begin aan de trilogie kan ik meteen door met het vervolg! Daarnaast kreeg ik Nachtval van Bas Kock, een schrijver die mij zelf benaderde met zijn fantasyverhaal wat iets weg zou hebben van Game of Thrones. In het boek zit ook nog een grote uitvouwbare kaart van de wereld, hoe tof!

Ook kreeg ik mail van een uitgeverij die geeky boeken uitgeeft over Minecraft, Lego en Star Wars en ze vroegen of ik geïnteresseerd was om hun boeken wat bekender te maken. Als echte fanboy kan ik dat aanbod niet afslaan en ik kreeg het boek over Star Wars The Force Awakens, een prachtig boek met veel uitleg over alle personages en locaties uit de film. Binnenkort komt daar nog een recensie van online met foto’s van de inhoud van het boek! En ik kreeg Staalhart van Brandon Sanderson binnen. Ik heb zo veel goede dingen gehoord van Brandon Sanderson, dus ik ben heel benieuwd hoe dit boek zal zijn!

P1000818

Met een boekenbon kocht ik Nimona, de eerste graphic novel die BlossomBooks heeft uitgegeven. Een erg mooi verhaal, echt genoten van de tekenstijl! Ook was ik op de verjaardag van Esmee (Leesmee) en ik mocht dit boek meenemen. Aangezien ik in het Best of YA Promoteam zit vind ik het fijn om zo veel mogelijk boeken hiervan te hebben en aangezien Lauren Kate een goede schrijfster is, nam ik het boek mee.

P1070665

Naast het kopen van Nimona, kocht ik ook het eerste deel van het Magisterium, De IJzerproef! Ik heb dit boek al in de oude cover (die ik ook erg mooi vind), maar nu hebben ze nieuwe omslagen gemaakt met glanzende blauwe zijkanten. Ik ga het tweede deel in deze serie recenseren, dus daarom kocht ik maar het eerste deel voor maar 5 euro!

P1070674

 

Dit was mijn Book Haul voor de maand mei! Welke pareltjes heb jij er onlangs bij gekregen?

2 reacties

  1. Ik lees vooral in het Engels, en daardoor hou ik de Nederlandstalige covers minder in de gaten. Grappig om nu de Nederlandstalige titels te zien.

  2. Die cover van Teardrop is mooi!
    En dat beeldje van Asuna ook :O

    In mei heb ik geen nieuwe boeken gekocht/gekregen, alleen wat van mensen geleend.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.