Book Haul November 2014

De maand november lijkt in een versnelling te gaan, want hij is al bijna voorbij! Tijd voor weer een nieuwe Book Haul. Hoewel ik deze maand vooral thuis zat vanwege mijn gezondheid, heb ik toch nog een boel boeken weten te krijgen. Deze maand heb ik 11 boeken gekregen, weer een mooie aanwinst.

Als eerste heb ik 3 boeken gekregen voor mijn verjaardag van vrienden.

1. De Grote Vragen
2. Een Goede Raad
3. Mijn Snor

Tijdens het Best of YA zat Promille en een Wereld zonder hemel in de Goodiebag. Gestolen Zielen heb ik weten te krijgen tijdens de Boekenbeurs in Antwerpen (in tegenstelling tot andere bloggers moest ik hier wel voor betalen, dus Kramat krijgt nog een mailtje van me dat dit eigen niet kan, zeker wanneer je erachter komt dat je een ander boek voor ze kan recenseren voor Fantasywereld…)

Voor Fantasywereld kan ik twee boeken recenseren.
7. Stad van Hemelse Vlammen
8. Fairytale Lacrima

Uitgeverij van Goor had mij ook speciaal een mailtje gestuurd of ik Eleanor & Park wilde recenseren, wat ik uiteraard heb gedaan. Hier de link naar mijn recensie, ik was er heel tevreden over.

 Daarnaast werd ik nog flink verwend met winacties. De Verwanten heb ik weten te winnen bij Nine Sisters, en De Schroeiproeven bij young-adults.nl (waar ik heeeeeeeeeel benieuwd naar ben!)

Dit waren mijn boeken van de maand november. Binnenkort komt Sinterklaas en kerst er aan. Waarschijnlijk ga ik in december weer veel boeken in huis halen. Ten eerste heb ik op mijn verlanglijst aan Sinterklaas wat boeken gevraagd, ten tweede heb ik veel boekenbonnen die ik wil uitgeven en ik ben van plan om de Harry Potter box te kopen aangezien deze flink is afgeprijsd bij Bookdepository, zodat ik voor mezelf een cadeautje kan verwachten tijdens kerst (mag ook wel 🙂  ).

Hoeveel boeken hebben jullie deze maand gekregen/gekocht?

3 reacties

  1. Zo, jij hebt weer genoeg boeken om te lezen! En fijn dat je de Verwanten al binnen hebt. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Shirley vond hem iig geweldig. 🙂

  2. Ik zou Kramat zeker mailen ja. Ik moest hen overigens mailen als mijn recensie online stond, en dat heb ik gedaan: nooit reactie gehad. Lekkere zaak.

  3. Ik had de verwanten ook gewonnen bij Nine sisters 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.